12 (20)

Online meditatieve schilder- en tekenles voor beginners en gevorderden

Barbara Mascini | (Amsterdam)

Online meditatieve schilder- en tekenles voor beginners en gevorderden

Ik geef online schilder- en tekenles. Je krijgt 2 x per maand teken en of schilderopdrachten. Zowel voor beginners als voor gevorderden.

Je werkt o.a. met potlood, kleurpotlood, houtskool, conté krijt, ecoline en verf. En dat doe je dan gewoon lekker thuis in je eigen tempo. Je leert ook op een andere manier te tekenen nl. door waar te nemen zonder al te veel je hoofd te gebruiken.

Het is een bijzonder ontspannen, meditatieve manier van leren tekenen en schilderen ook voor mensen die denken dat ze het niet kunnen…

Je krijgt van mij twee keer per maand een video waarin ik uitleg hoe de opdracht gaat. Je kan je werk dan delen in de online groep zodat ik je kan coachen en je vragen kan beantwoorden en iedereen geïnspireerd raakt door elkaar.

Bij mijn lessen staat naast techniek vooral het ontwikkelen van je creatieve proces centraal. Daarbij gebruik ik meditatie technieken om uit je hoofd te komen waardoor je je vrijer voelt om dat te doen wat nodig is.
Stuur me een bericht of mail als je interesse hebt.

NU: TOT MEI € 60,- ( 8 lessen)

*Je krijgt elke week een opdracht per video via WhatsApp. Als je die uitgevoerd hebt kun je deze in de groep delen zodat
we ieders werk kunnen bespreken en zo zie je ook hoe de medecursisten met de opdracht zijn omgegaan.

* Wil je naast de lesvideo's ook leren hoe je mediteert? Waardoor je nog ontspannender kunt werken/leven zonder dat je denken je in de weg zit.

Wil je meer begeleiding? Dan spreken we een online-sessie af.

Leuk als je meedaoet!

Hartelijke groet, Babara

www.barbaramascini.com

20-01-2021 t/m 20-07-2021

Barbara Mascini ( Amsterdam ) Cursussen
op een ontspannen manier leren tekenen en schilderen.
Barbara Mascini ( Amsterdam ) Cursussen (2)

Stuur een bericht naar "Barbara Mascini"