2 (5)

Inspirerende workshop boetseren 26 oktober, APELDOORN

Barb's Beeldentuin-Atelier | (Apeldoorn)

Inspirerende workshop boetseren 26 oktober, APELDOORN

Een eigen beeldje maken in zelf hardende Plusklei bij Barbs Beeldentuin-Atelier, inspiratie en creativiteit ontstaan vanzelf tussen mijn beelden om een mooi eigen beeldje te maken.
Barb’s Beeldentuin-Atelier is van beeldhouwster Barbara Pijnappel, die meer dan 30 jaar beelden maakt in verschillende materialen. Zij geeft deze workshop boetseren met zelf hardende Plusklei, die je ook nog kan beschilderen als het beeldje gedroogd is. Deze klei hoeft niet gebakken te worden in een oven.
Inspiratie komt soms vanzelf, soms van te voren of terwijl je bezig bent. Intuïtief werken of naar een voorbeeld is beide mogelijk, en ook figuratief of abstract. Lukt het niet om zelf iets te bedenken, dan kan tijdens de workshop een idee aangereikt worden. Ze laat voorbeelden zien en doet voor hoe je met het materiaal omgaat.

Deze workshop boetseren is met open inschrijving en houd ik op diverse zaterdagen in 2019 t.w. op 16 maart, 13 april, 26 oktober, 23 november en 7 december. Je kunt aan de slag met boetseer gereedschap om een eigen beeldje te maken in een workshop boetseren in Barb’s Atelier. Deze workshop wordt eigenlijk altijd binnen gehouden. Creativiteit en inspiratie ontstaan hier vanzelf in mijn atelier, tussen mijn beelden en schilderijen. Deze data zijn met open inschrijving, iedereen kan meedoen, van jong tot oud. Geen ervaring is geen bezwaar.
Tijdsduur: 3 ½ uur, Kosten: € 40,- excl. materiaal.
Een datum op afspraak voor grotere groepen gaat in overleg en kan ook doordeweeks bijv. voor een bedrijf of organisatie, reünie, vrijgezellenfeestje of als verjaardagscadeau of jubileum.
Meer informatie is op aanvraag verkrijgbaar.

www.barbsgallery.com

26-08-2019 t/m 26-08-2020

Barb's Beeldentuin-Atelier ( Apeldoorn ) Workshops

hondjes

Barb's Beeldentuin-Atelier ( Apeldoorn ) Workshops (2)

Herders

Barb's Beeldentuin-Atelier ( Apeldoorn ) Workshops (3)

voorovergebogen figuur in klei

Barb's Beeldentuin-Atelier ( Apeldoorn ) Workshops (4)

dolfijntjes

Barb's Beeldentuin-Atelier ( Apeldoorn ) Workshops (5)

bosgeest

Barb's Beeldentuin-Atelier ( Apeldoorn ) Workshops (6)

beschilderde kat is tevens potje

Barb's Beeldentuin-Atelier ( Apeldoorn ) Workshops (7)

beschilderde torso

Barb's Beeldentuin-Atelier ( Apeldoorn ) Workshops (8)

portret

Barb's Beeldentuin-Atelier ( Apeldoorn ) Workshops (9)

zittende vrouwenfiguur

Stuur een bericht naar "Barb's Beeldentuin-Atelier"