Workshop orgonite's maken in Best

Jacqueline van de Koevering | (Best)

Workshop Orgonites maken

Orgonites worden steeds populairder en verdienen hun reputatie aan de intense kracht door de vorm en de mogelijkheden van metalen, edelstenen en andere materialen die de lucht zuiveren en opladen.

Zelf zin om te maken?

Doe dan met ons mee!


Wat is een Orgonite?
Een Orgonite is een samenstelling van kunsthars, metaal en edelsteen. Dit materiaal wordt in de juiste verhouding gegoten. De Orgonite komt aan zijn mega kracht doordat de kunsthars tijdens het harding’s proces krimpt, zo komt er druk op de edelstenen, metaal en koper delen zodat de nulpunt energie ontstaat (dit is de oorsprong energie in de kosmos) De Orgonite zorgt ervoor dat negatieve energie omgezet wordt in positieve energie. Orgonite betekend dus levensenergie!

Waarom juist een Orgonite in 4 vlaks-piramidevorm?
De piramide is sinds duizenden jaren een heilig symbool in vele culturen. De piramide vertegenwoordigt de Drie-eenheid en de vier richtingen, en creëert een draaikolk van energie die alles kan genezen, zuiveren en vergroten waar je je op concentreert of van plan bent.

Wat gaan we doen tijdens de workshop Orgonite maken?

Tijdens deze creatieve workshop ga je dus aan de slag met vloeibare hars en deze te vullen met de krachten van metaal, steentjes en andere kleuren. Verder ben je niet alleen creatief bezig, je krijgt ook informatie hoe een Orgonite nu precies werkt.
Je komt de weten over de grondlegger van de Orgonite, die de helende werking van deze krachtpatsers ontdekt heeft.

Verder vertel ik over de werking van de edelstenen en het gietproces. Tevens kan je zien hoe een uitgeharde mal “gelost” wordt (geboorte van de Orgonite) zodat je dit thuis na uitharding zelf makkelijk kunt doen.

Je hoeft niet persé creatief aangelegd zijn, gezelligheid staat voorop bij het creëren van je Orgonite.

Wat ga je maken tijdens de workshop orgonite maken?

Een Orgonite oplaad schijf 8 cm doorsnede, 1 cm dikte
Deze oplaad-schijf kan gebruikt worden om je drinken, fruit of edelstenen op te laden. Tevens zorgt de oplaad-schijf ervoor dat je leefomgeving stralingsvrij wordt gemaakt. Het is een super booster, deze krachtige Orgonite zorgt voor het detoxen van je medicatie die voor bijwerkingen zorgen!

Een Piramide Orgonite van 5x5x5 cm
Je mag een symbool van thuis meenemen, iets wat je graag wilt verwerken in je 1e Orgonite piramide. Dit sieraad, of ander voorwerp mag max 3x3 cm zijn. Je kunt ook iets moois meenemen van een dierbare, net wat je wil. De orgonite gaan we in laagjes maken, hier heb ik een speciale techniek voor (normaal duurt 1 laagje c.a. 4 uur om te drogen)

De Orgonite piramide die we gaan maken werkt als een antenne, die kosmische energie aantrekt, ontvangt, bundelt en weer uitstraalt. De Orgonite zorgt voor een beter leefklimaat in huis waardoor de mensen en dieren en planten die er wonen zich veel beter, gegronder en rustiger voelen. Het beïnvloedt, reinigt en transformeert de energie in een ruimte van zo’n 50 vierkante meter (per verdieping) met een Orgonite van 5cm.


Je gaat deze orgonite dan ook in laagjes maken, ik heb hier een speciale methode voor bedacht, zodat je niet een paar uur hoeft te wachten voordat het 1e laagje hars is uitgehard en het volgende laagje gemaakt kan worden. Je gaat een bijzonder mooie piramide maken, die op jouw energieveld is afgestemd, met verschillende lagen vol met edelsteentjes, metaalsoorten een krachtsymbool, en aandacht en liefde die er door jou in verwerkt mogen worden!Je zult het ECHT gaan merken, ook als je zegt dat je niet gevoelig bent!


Dit is inclusief:


info over de orgonites, en de helende en transformerende werking voor je woon en werkplek

het maken van 2 verschillende orgonites ( met geurloze kunsthars )

alle benodigde materialen, zoals hars, koper, metaal, edelstenen, kracht symbolen, kleurstoffen en gebruik van gereedschap

je mag de gebruikte mallen na afloop mee naar huis nemen zodat je thuis deze kunt hergebruiken

koffie/thee/water en lekkers

gezelligheid en een fijne werksfeer


kortingsbon voor na bestellingen

en nog een leuke verassing!!
De mallen mag je na afloop mee naar huis nemen, je dient dan zelf voor een doosje of dergelijke te zorgen, voor het veilig vervoeren van de gevulde mallen. Of je laat de mallen uitharden op de workshop locatie zodat je deze op een later tijdstip op komt halen. Opsturen voor 7,50 euro is ook mogelijk, en raden wij dan ook aan!


De workshop wordt gegeven op de volgende locatie:


* BEST (Best Spirits - eigen atelier/praktijk) Noord Brabant, nabij Eindhoven 1x per maand

Wil je meer over de workshop en mij lezen?
www.jacquelinevandekoevering.nl

Groetjes en wellicht tot ziens!
Jacqueline

www.jacquelinevandekoevering.nl

30-12-2019 t/m 30-12-2020

Stuur een bericht naar "Jacqueline van de Koevering"