Workshops schilderen in Galerie Kunst op Vijf te Coevorden

Lia Van Elffenbrinck | (Coevorden)

Workshops schilderen in Galerie Kunst op Vijf te Coevorden.
Elke dinsdagavond kan men in Coevorden in Galerie Kunst op Vijf aan de Sallandse Straat nr. 5 komen schilderen onder leiding van Lia van Elffenbrinck. Deze workshop is voor zowel beginners als gevorderden en worden elke dinsdagavond gegeven. De deelnemers schilderen 5 avonden lang aan één schilderij met een zelfgekozen onderwerp. Het schilderij is daarna af. Men kan leren o.a. diepte creëren, kleuren mengen en licht en schaduw in een schilderij brengen. Er kan niet alleen worden geschilderd met penselen, maar ook met een paletmes, of zelfs met een pannenlikker als men dat wil.
Enkele reacties van deelnemers tot nu toe: “Hier word je helemaal zen van.” “Ze geeft een duidelijke uitleg en is heel geduldig met mij.” ”Ik ben echt heel trots op mijn schilderij, ik wist niet dat ik dat in me had.” “Mijn man wilde mijn schilderij meteen aan de muur in zijn bedrijf.”
De workshop vindt plaats van 19.00 tot 21.30 uur en men kan zich steeds aanmelden voor 5 keer. De kosten bedragen € 30,- per persoon per avond, inclusief materiaal en koffie of thee. Voor meer informatie: www.liavanelffenbrinck.com.

08-02-2020 t/m 08-05-2020

Coevorden
"Silence on a Sunday Morning"
Toen ik dit werk schilderde, dacht ik aan een verhalenboek dat mijn moeder voorlas toen ik klein was. Het waren verhalen uit 1001 nacht. Canvas 50x40cm. Dit schilderij is verkocht.Canvas 50x40cm.
Coevorden (2)
"Just Waiting" by Lia van Elffenbrinck

Stuur een bericht naar "Lia Van Elffenbrinck"