Expositie 'Alles van waarde is weerloos'

Kadmium | (Delft)

Expositie 'Alles van waarde is weerloos'

‘Alles van waarde is weerloos’, deze bekende zin uit een gedicht van Lucebert vormt het uitgangspunt voor de expositie met werk van Anne Rijnders, Petra Kooij, Elise van der Linden en Sascha van Eijk. Wat de kunst van deze vrouwen met elkaar verbindt is dat zij vanuit verschillende niveaus vergankelijkheid verbeelden. Ieder met haar eigen achterliggende ideeën en discipline. Tijdens deze expositie worden foto's, schilderijen, papieren objecten en natuurlijk installaties getoond. De diversiteit in het werk van de vier kunstenaars, maken de expositie sensitief, gevarieerd en boeiend.
De expositie zal op zondag 18 maart om 15 uur worden geopend door Wilma Broeseliske, bekend van De Delftse Uitdaging, een levensgenieter die de kunst verstaat werelden met elkaar te verbinden.
De uitsmijter van de expositie is ‘Wintergasten’ op zondag 22 januari van 15 tot ca.16 uur. Taalkunstenaar Anneke van den Berg zal tijdens deze hartverwarmende wintersessie de vier kunstenaars aan de hand van foto’s en filmfragmenten bevragen over hun werk en inspiratiebronnen.
Kadmium; Sint Agathaplein 4 - 2611 HR Delft - gratis toegang
De openingstijden voor de tentoonstelling zijn: wo t/m vr 12.00 - 17.00 uur, za-zo 12.00 -17.00 uur.

www.kadmium.nl

03-12-2022 t/m 03-03-2023

Kadmium ( Delft ) Agenda / expositie / open atelier
Kadmium ( Delft ) Agenda / expositie / open atelier (2)

Stuur een bericht naar Kadmium