1 (3)

Expositie mogelijkheden in het Haagse Museumkwartier!

wendy@annavastgoedencultuur.nl | (Den Haag)

Expositie mogelijkheden in het Haagse Museumkwartier!

Laat je verrassen bij ANNA@KV2!
Middenin het Haagse Museumkwartier, naast het Haags Historisch Museum en het Mauritshuis ligt de pop-up locatie ANNA@KV2. Aan de Korte Vijverberg 2, Den Haag, vinden wisselende exposities en culturele activiteiten plaats. Wil je hier ook deel van uitmaken? Laat het ons weten!

Wisselende exposities
De ene keer hangen er prachtige zwart-wit fotografie werken, een andere keer kleurrijke surrealistische kunst maar ook kunstig zilversmeedwerk kan je op deze locatie aantreffen. Of wat dacht je van sprookjesachtige kostuums, geometrisch abstracte kunst of Chinese kunstwerken? Juist de verscheidenheid van kunstenaars maakt deze locatie zo uniek, kom gerust een kijkje nemen, de kunstenaars ontvangen je graag en de toegang is gratis!

ANNA@KV2
Dit pand staat in het hart van het historische centrum van Den Haag en kijkt uit over de Hofvijver en het daarachter gelegen Binnenhof. De eigenaar én de gemeente Den Haag hebben de wens uitgesproken het pand tijdelijk open te stellen voor activiteiten in het kader van de versterking van het culturele profiel van het Museumkwartier in Den Haag. Naast een programma van tentoonstellingen is de locatie ook beschikbaar voor andere culturele publieksactiviteiten. ANNA Vastgoed & Cultuur stelt ca 1000m2 expositieruimte beschikbaar op deze locatie, verdeeld over 10 verschillende zalen, allemaal verschillend in afmetingen en sferen.
Ook interesse om iets op deze unieke locatie te organiseren? Neem contact op via wendy@annavastgoedencultuur.nl en we bespreken de mogelijkheden.

01-05-2019 t/m 01-11-2019

wendy@annavastgoedencultuur.nl ( Den Haag ) Expositieruimte
wendy@annavastgoedencultuur.nl ( Den Haag ) Expositieruimte (2)

Stuur een bericht naar "wendy@annavastgoedencultuur.nl"