Nieuw Kunstevenement bij CaroArtGallery: Little Art 2023

CaroArtGallery | (Deventer)

Nieuw Kunstevenement bij CaroArtGallery: Little Art 2023

CaroArtGallery Pakt Uit!!

LITTLE ART 2023

VOOR DE EERSTE KEER in Nederland heeft CaroArtGallery een unieke, inspirerende klein-formaat kunstexpositie op de agenda!

Wat?
CaroArtGallery organiseert in de zomer van 2023 de allereerste editie van deze klein-formaat kunstexpositie en nodigt professionele kunstenaars uit om te exposeren met een serie van 4 kleine werken in het formaat 20 x 20 cm. Uniek en Inspirerend!

?Hoe?
Bij deze expositie werken kunstenaars op een (liefst 3d) canvas doek van 20 x 20 cm. De materiaalkeuze is vrij,, maar er is wel een thema: 'Transformation".
De afgelopen jaar is er veel veranderd. Door de wijzigingen in persoonlijke levens, verlies en teleurstellingen, hebben we allemaal in korte tijd op een andere manier naar onze levensinvulling moeten kijken. Deze 'omvorming' of 'herschepping' leerde ons om te heroverwegen, prioriteiten te stellen, flexibeler te denken en soms ook radicaal het roer om te gooien. Letterlijk "te 'transformeren'. naar een andere energie. Een ander niveau.
?Met dit thema 'Transformation' nodig ik je daarom uit om deze nieuwe energie, in welke vorm dan ook, op doek te transformeren tot unieke statements!
Om daarmee - tezamen met alle kunstenaars die deelnemen - dit nieuwe, krachtige event een prachtig podium te geven bij CaroArtGallery.

?Voor wie?
Little Art 2023 is voor iedere professionele kunstenaar met 'hangend werk'. Bij inschrijving zal een ballotage commissie het door jou gekozen werk bekijken. Helaas is bij dit kunstevenement even geen plaats voor keramisten en beeldhouwers, maar ik nodig hen vooral uit voor een expositieplek zoals men inmiddels gewend is bij CaroArtGallery voor de overige periodes in de rest van het jaar 2023 (en verder).

?Wanneer?
Little Art zal gehouden worden van 1 juli - 31 augustus 2023.

Waar?
Dit kunstevenement zal te zien zijn bij
CaroArtGallery
Golstraat 7
7411BN Deventer

Inschrijving & Kosten
Kosten voor deelnemen bedragen EUR 300 (incl. btw). Kunstenaars kunnen tevens hun werk verkopen. Bij eventuele verkoop wordt geen commissie gerekend. Indien verkoop is geschied is er plaats voor nieuwe werken. Hier wordt tevens geen meerprijs voor gerekend. Inschrijving geschiedt door invullen, ondertekenen en opsturen van de Algemene Voorwaarden. Hierin staan ook alle overige voorwaarden vermeldt.

?Voorwaarden Deelname
Om deel te nemen aan dit kunstevenement dien je:
- professioneel kunstenaar te zijn
- regelmatig zelfstandig te exposeren (binnen- en buitenland)
- werk te maken met als doelstelling serieuze verkoop
?
Meer informatie
Alle informatie omtrent deze bijzondere kunstexpositie is te vinden op mijn website www.caroartgallery.com/little-art-2023.
?
Inschrijven? Dat doe je zo:
Kunstenaars die zich willen inschrijven voor dit kunstevenement kunnen dit hier doen door:
het downloaden van de Algemene Voorwaarden (en alle overige informatie) via www.caroartgallery.com/little-art-2023
OF
opvragen van de Algemene Voorwaarden via email: caroline.geerling@gmail.com
Let op: Ondertekende en ingeleverde Algemene Voorwaarden zijn bindend. Dan is je plek bij Little Art verzekerd!
?
Alles nog eens rustig nalezen?
Dat kan. Kijk op de website www.caroartgallery.com/little-art-2023 of vraag naar de voorwaarden en inschrijfformulieren via de mail: caroline.geerling@gmail.com.

?Tot slot
Ik ga er vanuit dat dit geweldige kunstevenement Little Art 2023 voor jou als deelnemende kunstenaar zowel een mooie uitdaging als een boeiende inspiratiebron zal zijn!

?Ik hoop je te ontmoeten bij Little Art in 2023.
?Hartelijke groet,
CaroArtGallery
Caroline Geerling
Golstraat 7
7411BN Deventer

www.caroartgallery.com

04-07-2022 t/m 04-07-2023

CaroArtGallery ( Deventer ) Expositieruimte

Stuur een bericht naar CaroArtGallery