1 (8)

Cursus intuitieve ontwikkeling

Lusanne Hogeweg | (Halfweg)

Cursus intuitieve ontwikkeling

Leer beter luisteren naar je eigen gevoel en intuïtieve ingevingen. Zodat je trouw bent aan jezelf en keuzes maakt die bij jou passen.

Waarom deze cursus doen

Er komt veel op je af. Je moet van alles. Hierin steeds meegaan, kan leiden tot stress, uitputting, overspannenheid of burn-out. Het geeft ook geen voldoening, omdat je ergens weet dat je niet doet wat je zelf het liefst wilt. Dat stel je uit tot later… als je tijd hebt.

Zo kun je niet doorgaan! Deze cursus leert je om naar binnen te keren voor leiding. Om te voelen en te leren om onderscheid te maken in al wat je voelt, is het van jou of van de ander.

Trouw zijn aan je eigen gevoel en intuïtie zal je helpen om de juiste dingen te doen in je leven en te werken met behoud van energie.


Een cursus van 3 lessen

Les 1: Grenzen, je innerlijke leiding volgen

Deze dag doen we eerst een inventarisatie: waar loop je tegenaan, wat wil je leren in de cursus. Dan kijken we naar het thema grenzen. Als je afgestemd bent op anderen en minder op jezelf ontstaat er onbalans. Doel: Hoe kun je je meer afstemmen op jezelf.

Les 2: Evenwicht binnen/buiten, trouw zijn aan jezelf

Vervolg op les 1. Jouw gevoelens, kun je ze uit elkaar houden? En alles in je hoofd? Wat is wat: intuïtie, leiding van God of je ziel, stem van je innerlijk kind of ouder, verwachtingen, regels, wat hoort, moet. Hoe kun je trouw zijn aan jezelf en daarmee een voorbeeld zijn voor anderen: je kinderen, medewerkers, klanten. Doel: meer trouw zijn aan je zuivere gevoel en je innerlijke wijsheid.

Les 3: Helderheid in wat je voelt, in praktijk brengen

Wat is van jou en van de ander, maak helder onderscheid in wat je voelt, zuiver jezelf van wat niet van jou is en niet bij jou hoort. Wat wil jij neerzetten in de realiteit, in jouw leven en werk, en hoe kun je dat doen? Wat heb je nodig? Doel: het geleerde in praktijk brengen en concrete stappen zetten.

Thuis oefenen

In de tussentijd ga je oefenen met wat je hebt geleerd en je voornemens in praktijk brengen. Bijvoorbeeld vaker mediteren, thuis of op je werk zaken aankaarten of anders aanpakken.

Als je behoefte hebt aan sparren met mij, als je het even niet meer weet of vragen hebt, kun je me mailen of bellen.

Werkvormen

Je brengt jouw persoonlijke vraag of doel voor de cursus in. Wat wil je leren? We beginnen elke keer met een ontspannings-oefening die je naar je innerlijke stilte leidt. Dat alleen al brengt je dichter bij jezelf!

Andere oefeningen die we doen:

- meditatie: rust vinden, overgave, vragen om hulp en leiding
- intuïtieve oefeningen: voelen van grenzen, leren luisteren naar ingevingen
- dialoog: uitwisseling van ervaringen en leren van elkaar
- creatieve werkvormen: diverse schrijfopdrachten

Ik vond het TOP dat je iedereen mee kreeg in de meditatie, erg goed begeleid! Ook goed stil te staan bij ieders thema in het begin rondje, ik vond het mooi om te zien, dat er blijkbaar direct een soort veiligheid was, waardoor iedereen best open was.


Data en kosten

Cursus 1
Woensdag 8 mei, 14.00 - 17.00 uur, les 1
Woensdag 5 juni, 14.00 - 17.00 uur, les 2
Woensdag 3 juli, 14.00 - 17.00 uur, les 3

Cursus 2
Vrijdag 10 mei, 10.00 - 13.00 uur, les 1
Vrijdag 31 mei, 10.00 - 13.00 uur, les 2
Vrijdag 21 juni, 10.00 - 13.00 uur, les 3

De cursus wordt in het najaar van 2019 weer gegeven. Data volgen.

De kosten voor de cursus zijn 195 euro, inclusief, koffie, thee, lekkers en materialen. Je kunt ook in drie termijnen van 65 euro betalen.

Locatie: Broedplaats BOGOTA, Haarlemmerstraatweg 79 in halfweg.

Aanmelden via het formulier op de website: https://vialusanne.nl/intuitieve-ontwikkeling.

www.vialusanne.nl

10-04-2019 t/m 10-04-2020

Lusanne Hogeweg ( Halfweg ) Cursussen

Stuur een bericht naar "Lusanne Hogeweg"