6 (7)

Workshop Intuïtief schilderen - Bevrijd je creatiekracht

Lusanne Hogeweg | (Halfweg)

Workshop Intuïtief schilderen - Bevrijd je creatiekracht

Datum: Vrijdag 5 juli of vrijdag 30 augustus 2019, van 10.00 tot 12.00 uur
Locatie: Broedplaats BOGOTÁ, Haarlemmerstraatweg 79 Halfweg
Kosten: 50 euro

Bij intuïtief schilderen hoeft het niet mooi te zijn. Je mag spelen, met verf, met kleur. Het gaat erom verbinding te maken met je spontane scheppingskracht.

Ga voorbij aan je gedachten als 'het moet iets worden' of 'ik kan niet schilderen' en bevrijd je van wat moet. Deze zelfexpressie werkt door naar de rest van je leven, je durft meer.

Mijn ervaring is, creatief bezig zijn vanuit gevoel en intuïtie, zonder dat het 'iets moet worden', brengt je in contact met je eigen bron. Zo komt een krachtige energie vrij die je kunt inzetten om het leven te leiden dat bij je past.

En je bevrijdt het spelende kind in jezelf. Dat is niet 'kinderachtig', dat is het wezenlijke, de pure zijnskracht waar we als kind nog mee verbonden waren.

In deze creatieve workshop ga je actief aan de slag om je eigen creatieve stroom aan te boren. Het geheim van intuïtief schilderen is werken vanuit je gevoel en je onderbewuste.

Op die manier creatief bezig zijn, brengt flow en nieuwe energie. Het helpt je om te ontspannen en meer te genieten!

Het kan behulpzaam zijn bij herstel en preventie van burn-out. Om uit je hoofd te zakken, uit het moeten. Om meer te leven vanuit je gevoel. Vanuit jouw eigen verlangens en behoeftes.

De workshop op vrijdag 30 augustus van 10.00 tot 12.00 uur is een proefles / losse workshop als kennismaking voor de reeks van drie in het najaar.

Najaar 2019: reeks van 3 workshops

In het najaar start een reeks van drie workshops met als thema: grenzen, balans en energie. Speciaal voor mensen die herstellende zijn van een burn-out of een burn-out willen voorkomen.

Data:

Vrijdag 20 september, 10.00 - 12.00 uur: Grenzen

Vrijdag 18 oktober, 10.00 - 12.00 uur: Balans

Vrijdag 22 november, 10.00 - 12.00 uur: Energie


Kosten

Een workshop intuïtief schilderen kost 50 euro, inclusief koffie/thee & lekkers en materialen.

vialusanne.nl/schilderworkshop

15-04-2019 t/m 15-10-2019

Lusanne Hogeweg ( Halfweg ) Workshops
Lusanne Hogeweg ( Halfweg ) Workshops (2)

Stuur een bericht naar "Lusanne Hogeweg"