Lezing De belofte van burn-out

Lusanne Hogeweg | (Haarlem/Halfweg)

Lezing De belofte van burn-out

Hoe ontstaat burn-out? Waarom raken we uitgeput, wat wil ons lichaam ons zeggen? Deze vragen stellen is nodig om te herstellen en te voorkomen dat je weer opgebrand raakt. Burn-out raken en ook weer herstellen vindt plaats op meerdere niveaus: eerst het fysieke, emotionele en mentale.

En vergeet ook het spirituele niveau niet: dat van zingeving. Wat is de betekenis van burn-out in jouw leven en hoe kun je na een burn-out je leven en werk weer betekenis geven?

Een leven met meer energie

Over het algemeen treft burn-out mensen die zich verantwoordelijk voelen, het goed willen doen en gevoelig zijn voor verwachtingen en eisen van de omgeving. Ze willen voldoen. Vaak zit hier een idee van 'moeten'. Zo kun je in een cirkel van uitputting terechtkomen, die uiteindelijk leidt tot burn-out. Hoe doorbreek je de vicieuze cirkel?

De belofte van burn-out

Burn-out nodigt uit om stil te staan en te luisteren naar je gevoel en intuïtie. Om je grenzen aan te geven. En je af te vragen, doe ik wel de juiste dingen? Als je je diepere drijfveren en verlangens volgt en doet waar je blij van wordt, krijg je energie. Als je deze energie volgt, kom je in je eigen levensstroom en gebeurt er wat de bedoeling is. Hoe doe je dat? Door je naar binnen te richten en je te verbinden met de bron. Door overgave.

In de lezing geef ik mijn spirituele visie op burn-out en vertel ik over mijn eigen ervaring ermee, er is veel ruimte voor uitwisseling van ervaringen en specifieke vragen.

Datum en locatie lezing

Vrijdag 8 mei, van 14.00 tot 16.00 uur

Broedplaats BOGOTA, Haarlemmerstraatweg 79 in Halfweg

Aanmelden: debeloftevanburnout.nl/lezing

debeloftevanburnout.nl

23-02-2020 t/m 23-08-2020

Lusanne Hogeweg ( Haarlem/Halfweg ) Workshops

Stuur een bericht naar "Lusanne Hogeweg"