Mooie lichte ruimtes beschikbaar in Hengelo | begane grond | obv antikraak

De Vastgoedbeschermer | (Hengelo)

Ben jij op zoek naar een representatieve werkplek waar je ongestoord kan werken? Of ben je juist op zoek naar een plek waar je creatief bezig kan zijn? Hier kan het allebei!

Op de begane grond zijn er verschillende ruimtes beschikbaar, de één wat groter als de ander maar gemiddeld is een ruimte zo'n 45m². De ruimtes lenen zich ideaal voor kantoorgebruik, coaching ruimte of (foto)studio maar als atelierhouder kun je hier ook aan de gang (mits je schoon werkt)!

De ruimtes worden verwarmd middels elektrische kachels welke je van ons in bruikleen krijgt. De maandelijkse kosten voor een ruimte bedragen €275,00 excl. btw en 15,00 voor het ledigen van de container, incl. het gebruik van GWE. In totaal kunnen hier zich zo'n 15 ondernemers vestigen. De aanwezigheid van meerdere ondernemers draagt dan ook ontzettend goed bij aan het netwerk van jouw bedrijf.

Met z'n alle maak je gebruik van het voormalige bedrijfsrestaurant, pantry's en verschillende toiletgroepen. Ondanks dat het pand dus over een ruime bedrijfskeuken beschikt, is het niet toegestaan om de keuken voor caterings activiteiten o.i.d. te gebruiken.

Het gebouw is gelegen op het bedrijventerrein en beschikt over genoeg parkeergelegenheid op eigen terrein en is goed te bereiken via de snelweg en het centrum. Ben jij of is jouw klant afhankelijk van het openbaar vervoer? Dan is dat geen probleem, de bushalte ligt op loopafstand en deze brengt je snel naar het centraal station. Zie jij je hier zitten?

Schrijf je dan direct in, dan nemen we snel contact met je op om mogelijkheden te bespreken.
https://vastgoedbeschermer.nl/rental/werkruimte-in-hengelo/

naar de website

17-01-2023 t/m 17-04-2023

Stuur een bericht naar De Vastgoedbeschermer