1 (3)

Workshop 'Een eigen website voor visueel kunstenaars'

Wilko - WordXPression.nl | (Hengelo)

Of je nu een schilder, een beeldhouder of een fotograaf bent, om jouw werk aan de wereld de tonen is een website toch van groot belang. En in zo'n website wil je natuurlijk iets van jouw eigenheid terug laten komen.
Als fotograaf en webdesigner zie ik die behoefte tot het personaliseren van je website prima in en heb ik de workshop 'Een eigen website voor visueel kunstenaars' ontwikkeld.
Tijdens deze workshop ga je jouw eigen website bouwen. Maar wel onder begeleiding. En bij het bouwen van deze website gebruiken we software waarmee je zonder enige kennis van HTML, CSS en JavaScript geweldige sites kan bouwen.

Maar dat is niet alles. Want samen met deze cursus krijg je een jaar lang hosting voor je website gratis! En in de volgende jaren kan je kiezen om jouw website ergens anders te hosten, of jouw website te blijven hosten voor een wel heel voordelig tarief!

Je bespaart dus op je kosten op verschillende manieren.

Allereerst, omdat jij leert hoe je zelf jouw website kan bouwen en onderhouden, bespaar je honderden euro's per jaar voor een webdesigner / webmaster.
Vervolgens, omdat de software die je gebruikt normaal meer dan 127 euro per jaar kost, maar voor jouw in het hostingpakket zijn inbegrepen, bespaar je... inderdaad, meer dan 127 euro per jaar daarop.

En tenslotte wordt jouw site gehost op de servers van een bedrijf wat 'CO2 Positief' is. Voor iedere maand dat jouw site daar staat, wordt er ergens op de wereld een boom geplant.

Tijdens de workshop vertel ik je hier graag veel meer over!

naar de website

09-05-2022 t/m 09-08-2022

Stuur een bericht naar Wilko - WordXPression.nl