Expositie Hilton Keulen

Bubble Art Projects | (Keulen)

Op 20 oktober openen wij hier onze najaars expositie. De kunstwerken hangen in de centrale hal en lobby van Hilton Keulen. Ook kunnen wij beelden exposeren in de lobbybar van het hotel.
Per kunstenaar kunnen er 3 werken in expositie: schilderijen, fotografie, keramiek of brons. Om 14 uur start de cocktailreceptie en bekijken/bespreken we de kunstwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Het arrangement bevat optioneel hotel overnachting, zodat je de volgende dag bijvoorbeeld de stad kunt bekijken.

Ook gaan we, net als in Parijs, de stad in met een werk zodat we wat mooie promotie fotos kunne maken.

Het Hilton Cologne, centraal gelegen in het hart van de stad, op steenworp afstand van de Dom van Keulen en omringd door beroemde bezienswaardigheden en musea, verwelkomt u met zijn historische gevel. Het Hilton is het ideale startpunt voor uw weekenduitstapje of zakelijke bijeenkomsten. Winkelstraten zoals de Hohe Straße zijn vlakbij. Hetzelfde geldt voor het centraal station van Keulen op slechts 200 meter afstand van het hotel, waarvandaan u alle interessante bezienswaardigheden van de stad per openbaar vervoer kunt bereiken.

Welke werken heb jij beschikbaar?

naar de website

09-10-2023 t/m 09-01-2024

Stuur een bericht naar Bubble Art Projects