Kunstzinnig weekend

Kunstcollectief Ferm | (Moddergat)

In dit kunstzinnige weekend gaan we naar de oorsprong van jouw creativiteit. Het is een creatief schilderweekend waarbij we vanuit een holistische visie aan de slag gaan. Het doel is om hoofd , hart en handen met elkaar in balans te brengen zodat je terugkomt bij de oorsprong van je creativiteit.

Het Garnalenfabriekje is een unieke locatie en omringt zich door de leegte van het landschap, de rust ,de wind en de zee. Dit zijn de perfecte ingrediënten om dichter bij jezelf te komen en je creativiteit te laten stromen.
Of je nu veel of weinig ervaring hebt op kunstzinnig gebied, dit weekend is geschikt voor iedereen die vanuit een andere invalshoek zich wil ontwikkelen op het creatieve vlak. De focus ligt niet zozeer op de technische vaardigheden maar vooral op het (her)ontdekken van jouw creativiteit. Het kunstzinnige weekend is onder leiding van twee ervaren beeldend kunstenaars.
Wil jij dat je creatieve energie weer gaat stromen en wil jij nieuwe inspiratie op doen en op een ontspannende manier kunstzinnig bezig zijn?

artisticangell9.wixsite.com/website

22-08-2021 t/m 22-11-2021

Moddergat
Moddergat (2)

Stuur een bericht naar "Kunstcollectief Ferm"