exposities groene hart kunstprijs en ontwerpwedstrijd oude hollandse waterlinie

STICHTING KUNSTPROMOTIE GROENE HART | (NIEUWKOOP)

EXPOSITIES GROENE HART KUNSTPRIJS EN ONTWERPWEDSTRIJD OUDE HOLLANDSE WATERLINIE

Vanaf 19 oktober tot en met 29 november 2019 zijn er in Galerie en Beeldentuin Hoeve Rijlaarsdam (adres Nieuwveenseweg 59, 2421 LB Nieuwkoop) twee exposities te bezoeken:
1. De expositie van de voor de Groene Hart Kunstprijs 2019 kunstcompetitie ingediende 117 kunstwerken. Thema voor 2019 is 'Water: Vriend en Vijand'. De juryprijzen zijn op 18 oktober uitgereikt. Het is nu aan het publiek om als bezoeker aan de expositie of online op www.groenehartkunst.nl te stemmen op het naar zijn mening beste kunstwerk. De Groene Hart Kunst Publieksprijzen (Bezoekersprijs en Onlineprijs) worden op 10 november uitgereikt.
2. De expositie van de voor de OHW Ontwerpwedstrijd 'Verbeelding van de Waterlinie' ingediende 22 ontwerpen..
In 2022 bestaat de Oude Hollandse Waterlinie 350 jaar. Doel van de ontwerpwedstrijd is om een kunstzinnig en ook herkenbaar object te ontwerpen dat in 2022 in diverse vestingsteden en op plekken langs de Oude Hollandse Waterlinie zal worden geplaatst. Ook hier kan het publiek - tijdens de expositie en ook online op www.groenehartkunst.nl een stem uitbrengen op het in zijn ogen beste ontwerp. De nummer 1 daarvan wordt ook bekend gemaakt op zondag 10 november.

www.groenehartkunst.nl

21-10-2019 t/m 21-01-2020

STICHTING KUNSTPROMOTIE GROENE HART ( NIEUWKOOP ) Agenda / expositie / open atelier

Stuur een bericht naar "STICHTING KUNSTPROMOTIE GROENE HART"