Het muZIEum kleurt de herfst in het donker

het muZIEum | (Nijmegen)

Herfst in het donker
12 t/m 27 oktober

De herfst staat in Nederland garant voor een kleurrijk schouwspel, maar wat als je hier minder van mee krijgt? Ook met beperkt zicht is het najaar een bijzondere ervaring voor al je zintuigen. Van 12 t/m 27 oktober laten de blinde en/of slechtziende gidsen van het muZIEum je graag kennismaken met hun manier van de herfst beleven.

Herfstbelevingen
Ervaar hoe het is om blind te zijn in één van de donkerbelevingen. De donkerbeleving, ‘Een dag uit het leven van…’ is speciaal voor het najaar in herfstsferen aangekleed. Toch nog niet klaar voor de opkomende kou? Boek dan de donkerbeleving ‘Op vakantie met…’ en waan je nog even op vakantie.

Tijdens de buitenbeleving, Expeditie ribbelroute, krijg je antwoord op de vraag hoe het is om slechtziend door het stadscentrum van Nijmegen te wandelen. Lukt het je nog om de weg te vinden als het pad bezaaid is met natte bladeren en welke obstakels zijn er dit seizoen? Kom erachter tijdens deze unieke beleving.

Klinkt dat allemaal iets te spannend? Alle belevingen die het muZIEum aanbiedt zijn onder begeleiding van een blinde of slechtziende gids, je bent dus in goede handen!

Herfstproeverij
Als laatste biedt het muZIEum, natuurlijk in het pikkedonker, een speciale herfstproeverij aan. Proef welk snoepgoed typerend is voor de herfst. Kan jij de smaken en vormen thuisbrengen?

Ben je enthousiast en wil jij ervaren hoe het is om de herfst te proeven, voelen, ruiken of horen wanneer je niets kan zien? Ga dan naar www.muzieum.nl/herfstvakantie voor meer informatie.

In de herfstvakantie is het muZIEum iedere dag geopend van 09.30 uur t/m 17.00 uur.

muzieum.nl

30-09-2019 t/m 30-12-2019

Stuur een bericht naar "het muZIEum"