Privéles schilderen door Roos van der Meijden

Roos van der Meijden | (Pijnacker)

Privéles schilderen door Roos van der Meijden

Ben je op zoek naar iemand die je bruikbare tips kan geven over schilderen? Wil je serieus werken aan je techniek en eigen schilderstijl? Wilde je misschien altijd al eens een schilderles van mij hebben? Dat kan! Ik geef privéles in schilderen om jou optimaal te kunnen helpen.

We zouden allemaal wel eens een beetje extra aanwijzingen willen tijdens het schilderen. Tips die je vooruit helpen, kennis over de materialen die je gebruikt of zou kunnen gebruiken. Ik kan je die tips geven. Alle kennis die ik heb en de manieren die ik gebruik om tot goede schilderijen te komen, deel ik graag met jou. Zodat jij ook beter leert schilderen.

Tijdens een middag of avond stel ik mijn atelier in Pijnacker beschikbaar om jou privéles schilderen te geven. Tijdens deze les van 2,5 uur is alles er op gericht om jouw schildertechniek en stijl naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast mag je uiteraard alle vragen stellen die je hebt over schilderen. Het volgen van een privéles schilderen is mogelijk op donderdag, vrijdag of zaterdag. Een les kan ’s middags om 13.00 uur of ’s avonds om 20.00 uur. De dag en datum plannen we in overleg.
De investering voor een privéles schilderen van twee en een half uur is slechts € 127,- incl. btw. Na afloop krijg je een uitgebreid persoonlijk verslag waarin alles wat we tijdens de les besproken hebben staat vastgelegd. Op die manier kun je alle tips en adviezen nog eens na lezen.

www.figuratiefschilderen.nl

17-03-2021 t/m 17-09-2021

Roos van der Meijden ( Pijnacker ) Workshops

Stuur een bericht naar "Roos van der Meijden"