4 (4)

Gezocht: Koppels M/V-M/M-V/V die (naakt) model willen staan voor project 'Through your eyes'

P Veenstra | (Rotterdam)

Artistiek fotograaf zoekt:

Koppels (dus geen singles) die (naakt) model willlen staan voor het project 'Through your eyes', waarbij de vraag luidt: Wat vind je het meest aantrekkelijke lichaamsdeel (of delen) van je partner en waarom? Mijn streven is vervolgens om vanuit de ogen van de partner juist dat lichaamsdeel zo vast te leggen, dat het de liefde en schoonheid vat, die de partner daarin ziet. Voor dit project werk ik met alle soorten koppels (mits 18+), zonder onderscheid in geslacht, leeftijd of seksuele oriëntatie.

De samenwerking is uitsluitend op basis van TFP, dus 'betaling' geschied door middel van de fotobestanden in beperkt formaat. Eventuele publicatie gaat altijd in overleg en in overeenstemming met de modellen. Onherkenbaar in beeld zijn is binnen dit project desgewenst mogelijk.

Lijkt het je leuk en interessant om aan dit project mee te doen, stuur me dan een berichtje. Je ontvangt zo snel mogelijk antwoord met een link naar mijn website zodat je mijn portfolio kunt bekijken en achtergrondinformatie kunt vinden. Meestal reageer ik binnen 24 uur. Duurt het langer, dan moet je wellicht even in je spambox kijken of mijn reactie daar per ongeluk in terecht is gekomen.

Hopelijk tot ziens.

Met vriendelijke groet,

Pat Veenstra

P. S. Mijn naam wil nog wel eens verwarring geven, maar ik ben een manlijke fotograaf.

23-09-2020 t/m 23-09-2021

Stuur een bericht naar "P Veenstra"