WONINGRUIL: Van een Noord-Hollands dorp vlak bij de kust naar de stad en vice versa.

Anno van der Heide | (Tuitjenhorn)

AANGEBODEN: RUIME EENGEZINSWONING in het Noord-Hollands dorp Tuitjenhorn, 7 km van de zee.
GEVRAAGD: WOON-WERKRUIMTE in Amsterdam, Haarlem of Den Haag

AANGEBODEN: Ruime, goed geïsoleerde 5-kamer eengezinswoning met 4 slaapkamers, bijkeuken, schuur, zolder met vlizotrap en een grote voor- en achtertuin. De hoekwoning ligt in een bomenrijke straat aan de rand van het dorp Tuitjenhorn en heeft een eigen parkeerplaats. Tuitjenhorn is een vriendelijk dorp met alle nodige voorzieningen en ligt 12 km van Bergen en Alkmaar en 7,5 km van Schoorl, Schagen en het strand van Petten.
Bij ruil moet de nieuwe huurder in aanmerking komen voor een gezinswoning. Een alleenstaande moeder of vader met een inwonend kind geldt ook als een gezin en komt in aanmerking voor deze woning.

GEVRAAGD: In Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Rotterdam:
Een ruime woning, geschikt als woon- werkruimte voor een kunstenaar- muzikant. Met voldoende opslagruimte en de mogelijkheid om – net als hier- probleemloos piano te oefenen. Bijvoorbeeld: een atelierwoning, eengezinswoning, een kleine woonruimte met een betaalbaar atelier of met een goed geïsoleerde en droge schuur, zolder, winkelruimte. I.v. m. mijn piano woon ik bij voorkeur op de bovenste of benedenste etage.
Ook vind ik een buitenruimte belangrijk, en een huurprijs die binnen de sociale huur valt. Voorkeur buurten in Amsterdam: Oostelijk- of Westelijk havengebied, Amsterdam Noord, Centrum, Oud-Zuid, Oost, Oud-West.
In Haarlem, Den Haag, Rotterdam: Een kunstenaars- en mensvriendelijke buurt.
Voor meer informatie kun je me mailen.

www.annovanderheide.com

18-11-2022 t/m 18-05-2023

Stuur een bericht naar Anno van der Heide