1 (4)

De Createur: Verschillende ateliers en beschikbaar

De Createur | (Utrecht)

De Createur: Verschillende ateliers en beschikbaar

De Createur is een bedrijfsverzamelgebouw voor creatieve ondernemers, gelegen aan de Lanslaan 6 in Utrecht. Op deze centraal gelegen locatie zijn nog een aantal werkplekken beschikbaar. Het gaat om gedeelde atelierruimtes op de bovenverdieping. De ruimtes hebben hoge plafonds en er is daglicht. Tevens is er ruimte voor opslag. Op de begane grond is een hout- en metaalwerkplaats waar je gebruik van mag maken.
Verder heeft het gebouw een aantal gemeenschappelijke ruimtes, zoals een lunch/vergaderruimte met keuken, een spuithok en materiaalopslag. Je kan gratis parkeren in de wijk en met het OV ben je binnen 10 min op Utrecht Centraal.
De Createur is opgericht en wordt gerund door een hechte groep van ontwerpers, houtbewerkers, meubelmakers, vormgevers en kunstenaars. De diverse achtergronden/disciplines zorgen voor een inspirerende werkomgeving, waarin iedereen bij elkaar terecht kan voor advies en hulp. De sfeer is gemoedelijk, vriendschappelijk, collegiaal, inclusief.
Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op via info@decreateur.com of 06 36302242 (Joyce). Kijk voor meer informatie op onze website www.decreateur.com.

www.decreateur.com

25-11-2020 t/m 25-05-2021

De Createur ( Utrecht ) Atelier / werkruimte
Gemeenschappelijke ruimte Lanslaan 6
De Createur ( Utrecht ) Atelier / werkruimte (2)
Ruimte boven

Stuur een bericht naar "De Createur"