hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek atelier / werkruimte in Utrecht
8 (13)

Ruime werkplekken in het Utrechtse Museumkwartier
(Utrecht)
Laila Veerman

Te huur per 1 januari 2018:
Ruime werkplekken in het Utrechtse Museumkwartier.
Ben je creatief en op korte termijn op zoek naar een inspirerende gedeelde werkplek met veel eigen ruimte? Dan is dit wat je zoekt!

DE WERKPLEK
Het pand (een oud koetshuis) bevindt zich op de Brigittenstraat. Het is een ruime werkplek en heerlijk licht vanwege de vele lichtkoepels in het dak. Je deelt een studio van maar liefst 110m2 met drie grafisch ontwerpers en (één dag in de week) een lieve hond. Twee werkplekken zijn gesitueerd op de vide (25m2, 2.15m hoog), een derde werkplek is aan een groot bureau (250x180cm) in de centrale ruimte. Alle werkplekken zijn inclusief een bureau en voldoende opbergruimte (vide kan ook leeg gehuurd worden).

DE STUDIO:
De studio bestaat negen jaar en noemen we Ontwerpkwartier. Alle huurders zijn grafisch ontwerpers en/of illustratoren en hebben gestudeerd aan de HKU. Af en toe worden er ook samen projecten opgepakt. Er is een gezamenlijke keuken die van alle gemakken is voorzien; magnetron, koelkast, koffieautomaat, theeautomaat, tosti-ijzer en een gezellige tafel om samen aan te lunchen of te vergaderen met opdrachtgevers. Bij mooi weer kun je voor de deur in de zon lunchen. Onder de keuken is een kleine kelder die dient als gezamenlijke opslagruimte.

DE OMGEVING:
De studio ligt op steenworp afstand van park Lepelenburg en de Nieuwegracht. Een hele representatieve en bijzondere plek. Verder heb je alle gemakken van de Nachtegaalstraat (o.a. Vlaamsch Broodhuys, Hema, Albert Heijn, Kruidvat) om de hoek en de gezelligheid van het centrum op nog geen 5 minuten lopen.

CHECKLIST NIEUWE HUURDER
- Je bent een ontwerper met een stille discipline zoals (grafisch) ontwerper, illustrator, architect, fotograaf, webdesigner o.i.d.
- Je bent zelfstandig en hebt behoefte aan gezelligheid en mensen om je heen.
- Je past in een groep van andere ontwerpers van rond de 40.
- Je vindt het prima dat de radio aan staat tijdens het werk.

PRIJS EN BIJZONDERHEDEN:
De huurprijs per werkplek bedraagt € 295,- per maand (vrijgesteld van btw), inclusief internet en GWL. Het huurcontract heeft een wederzijdse opzegtermijn van drie maanden. Aanvaarding kan in overleg eerder plaatsvinden.

Heb je vragen? Of wil je komen kijken en de sfeer proeven?
Stuur een mailtje naar info@shapeshifter.nl, dan maken we een afspraak.
Tot dan!

www.facebook.com/ontwerpkwartier/?ref=bookmarks
12-12-2017 t/m 12-03-2018

Stuur een bericht naar "Laila Veerman"