5 (8)

Creatieve werkplek in Utrecht aangeboden! (Cartesiusgebied/Werkspoorgebied, Zuilen)

Ted | (Utrecht)

Creatieve werkplek in Utrecht aangeboden! (Cartesiusgebied/Werkspoorgebied, Zuilen)

Ben je op zoek naar een betaalbare creatieve werkplek in Utrecht?
Hou je van geconcentreerd werken, maar ook de gezelligheid van mensen om je heen?

Op de Schaverij is een vaste werkplek vrij van 187 euro (excl. BTW) per maand. De prijs van een werkplek is inclusief internet, verse-bonen-of-filter koffie, thee, gratis parkeren, schoonmaak en gebruik van de algemene vergaderruimte.

Neem eens een kijkje bij je toekomstige collega's: http://www.schaverijutrecht.nl/

De Schaverij is een stichting met als doel om creatieve ondernemers een betaalbare en toffe werkplek te bieden. Bij ons zit je niet alleen in een hokje, maar krijg je het beste van twee werelden: je eigen plek om lekker geconcentreerd te werken en tegelijkertijd de optische vrijheid van een grote open ruimte.

Op de bovenverdieping is een open werkruimte van 200m2 met tekstschrijvers, designers, tekenaars, animatie- en filmmakers. En in de grote werkplaats van 250m2 beneden vindt je diverse meubelmakers, designers en decorbouwers.

De werkplekken zijn open en toegankelijk ingericht, wat zorgt voor een gezellige werksfeer waarin je altijd iemand om raad kan vragen als je even wat hulp nodig hebt.

We zitten midden in het Werkspoorkwartier, een gebied in Utrecht dat volop in beweging is en de komende jaren nog veel interessante dingen gaan ontstaan.

Bij interesse mail naar Ted Griffioen op info@schaverijutrecht.nl

www.schaverijutrecht.nl

30-05-2020 t/m 30-08-2020

Ted ( Utrecht ) Atelier / werkruimte
Ted ( Utrecht ) Atelier / werkruimte (2)

Stuur een bericht naar "Ted"