11 (12)

eigen ruimte te huur in grote werkplaats

De Createur | (Utrecht)

PER 1 JUNI 2023: Eigen ruimte (24m2) op 1e etage. Prijs 387,- euro per maand. Servicekosten 35,- (internet,verwarming etc) Als je ook gebruik wilt maken van de gemeenschappelijke werkplaats
dan komt er 37,50 euro per maand bij. Alle bedragen zijn ex btw. (particuliere huurders zijn vrijgesteld van de btw.)

Het atelier bevind zich in het bedrijfsverzamelgebouw van DE CREATEUR in Utrecht. De deur (eigen sleutel) en raampartij grenzen aan een open galerij met lichtkoepels. De ruimte heeft dus geen direct daglicht. De gemeenschappelijke werkplaats beneden is ingericht voor houtbewerking.
Er is echter helaas geen plek meer voor een full time meubelmaker of houtbewerker, vanwege de druk op de algemene houtwerkplaats en machines. Dus ben je een kleinschalige maker, welkom! Ook andere diciplines zijn welkom!

Het gebouw is gelegen naast Park Transwijk. Gratis parkeren voor de deur. Op de fiets ben je in minder dan 10 minuten in de binnenstad & Utrecht CS. Bushalte voor de deur.

Mail of bel voor meer informatie of een afspraak, we geven je graag een rondleiding! decreateur.el@gmail.com Met hartelijke groet! Rob de Looff. (06-11303899)

www.decreateur.com

25-05-2023 t/m 25-11-2023

Stuur een bericht naar De Createur