hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek creatief kantoor / bedrijfsruimte in Utrecht
2 (4)

Creatieve werkplek in Cartesiusgebied Utrecht (Zuilen) aangeboden
(Utrecht)
Ted Griffioen

Creatieve werkplek in Cartesiusgebied Utrecht (Zuilen) aangeboden
Creatieve werkplek in Utrecht aangeboden! (Cartesiusgebied/Werkspoorgebied, Zuilen)

Ben je op zoek naar een betaalbare werkplek in Utrecht? Hou je van geconcentreerd werken, maar ook de gezelligheid van mensen om je heen?

Op de Schaverij zijn twee vaste werkplekken vrij van respectievelijk 176 en 184 euro (excl. BTW) per maand. De prijs van een werkplek is inclusief internet, verse-bonen-of-filter koffie, thee, gratis parkeren, schoonmaak en gebruik van de algemene vergaderruimte.

Neem eens een kijkje bij je toekomstige collega's: http://www.schaverijutrecht.nl/

De Schaverij is een stichting met als doel om creatieve ondernemers een betaalbare en toffe werkplek te bieden. Bij ons zit je niet alleen in een hokje, maar krijg je het beste van twee werelden: je eigen plek om lekker geconcentreerd te werken en tegelijkertijd de optische vrijheid van een grote open ruimte.

Op de bovenverdieping is een open werkruimte van 200m2 met tekstschrijvers, designers, tekenaars, animatie- en filmmakers. En in de grote werkplaats van 250m2 beneden vindt je diverse meubelmakers, designers en decorbouwers.

De werkplekken zijn open en toegankelijk ingericht, wat zorgt voor een gezellige werksfeer waarin je altijd iemand om raad kan vragen als je even wat hulp nodig hebt.

We zitten midden in het Werkspoorkwartier, een gebied in Utrecht dat volop in beweging is en de komende jaren nog veel interessante dingen gaan ontstaan.

Bij interesse mail naar Ted Griffioen op info@schaverijutrecht.nl

www.schaverijutrecht.nl
29-12-2017 t/m 29-01-2018
Ted Griffioen ( Utrecht ) Creatief kantoor / bedrijfsruimte
Ted Griffioen ( Utrecht ) Creatief kantoor / bedrijfsruimte (2)

Stuur een bericht naar "Ted Griffioen"