Kleinschalig inloopatelier werken naar (naakt)model in Utrecht (woensdagen overdag)

Johannes | (Utrecht)

Allen,
Wil je vrij tekenen, of schilderen naar (naakt)model op woensdagen overdag?
Dat kan tot het einde van het jaar gratis. Wel vraag ik in ruil voor het poseren 1 leuke tekening, of schets per sessie, waarmee ik de muur kan opleuken! (en dat hoeven echt geen meesterwerken te zijn). Juist leuk om een mix te hebben van beginners, gevorderden, stijlen en poses. Ervaring is niet nodig, goede spirit wel! En laten we van elkaar leren!

Wat neem je zelf mee?
Breng graag zelf je materialen mee. Er staat 1 schildersezel en verder voldoende stoelen of plekken om te zitten. Als er meer mensen zijn die tegelijk met een ezel willen werken, neem die dan ook graag mee.

Wanneer en hoe lang?
Sessies zijn in principe op de woensdagen overdag. Tijden tussen 09.00u en 17u 's middags wel graag een tijdslot reserveren, zodat ik weet wie wanneer komt. Een sessie duurt tot max 2 uur, met een mix van korte en langer poses, incl pauze. Ook kan het leuk zijn thema's uit te werken.

Locatie:
Locatie is in Utrecht in de Cartesiusdriehoek in een gedeelde ruimte met voldoende privacy in een 'makersgebouw'. Verder is er veel daglicht.

Achtergrond:
Sinds kort heb ik een leuke ruimte waarin ik zelf kan tekenen en schilderen. Daarnaast ben ik als (naakt)model begonnen in de kunst, en doe dat nog steeds graag. De muren in mijn ruimte zijn momenteel erg kaal, en zou het leuk vinden daar een aantal leuke tekeningen/schilderijen op te kunnen hangen, vandaar dit initiatief.

Tot het einde van het jaar, organiseer ik op de woensdagen een soort inloopatelier (wel graag vooraf een tijdslot reserveren op de woensdagen). Een andere dag en tijd zou incidenteel kunnen in overleg.

Heb je interesse om een keer te komen tekenen, schetsen of schilderen, laat graag een berichtje achter.

Mvg,

Johannes

17-09-2022 t/m 17-12-2022

Stuur een bericht naar Johannes