10 (10)

vrouwelijk model voor duo-poses, betaald

Tom Durden | (Utrecht)

vrouwelijk model voor duo-poses, betaald

Dag,

ik ben een tekenaar/schilder/fotograaf, en zoek vrouwelijke naaktmodellen voor artistieke duo-poses. Je gaat samen met een ander model poseren voor tekeningen of foto's. Het is voor mij een experiment, ik wil graag mooie afbeeldingen maken, maar het proces is net zo belangrijk als het eindresultaat. En jouw inbreng is zeker welkom. Ik publiceer alleen werk nadat de afgebeelde modellen daar schriftelijk toestemming voor geven, en dat moet je alleen geven als je heel blij bent met het resultaat. Tijdens de shoot krijg je thee, koffie, koekjes, nootjes, chocolade en na afloop krijg je cash betaald: 30 tot 100 euro per sessie van bijvoorbeeld twee uur.

Je kan kiezen of je samen met vrouwelijke of mannelijke modellen wil poseren en je poseert in poses die we samen kiezen. Ik heb twee voorbeelden bijgevoegd. Mijn atelier/fotostudio is in Utrecht: ik kan je ophalen met de auto, we kunnen afspreken bij een treinstation, of je kan rechtstreeks naar het atelier komen. Ik spreek graag af op doordeweekse ochtenden.

Eisen: leeftijd 18-28, gevoel voor humor en je moet het leuk vinden om te poseren en te experimenteren. Ik ben gewend om met modellen zonder ervaring om te gaan, dus je hoeft geen eerdere shoots te hebben gehad.

Interesse, vragen? ik lees graag van je,

groet, Tom

13-04-2021 t/m 13-07-2021

Tom Durden ( Utrecht ) Model gezocht
Tom Durden ( Utrecht ) Model gezocht (2)

Stuur een bericht naar "Tom Durden"