4 (9)

20-200 euro: fotografie in verschillende stijlen (vrouw, 18-25)

Kevin Strom | (Utrecht)

hoi,

Heb je zin in een leuke betaalde fotoshoot en wil je verschillende fotostijlen uitproberen? Ik heb een aantal ideeën die ik graag wil uitwerken en zoek een sympathiek model hiervoor, jij krijgt 20 euro per fotostijl en heel mooie foto's. Tijdens de shoot geef ik je voorbeelden van de verschillende fotografiestijlen en mag je zelf kiezen welke je leuk vindt. Je krijgt afhankelijk van het aantal fotostijlen betaald: 20 euro als je in één stijl wil worden gefotografeerd, 40 euro als je er twee wil proberen, en zo verder, tot 200 euro als je alle fotostijlen wil proberen.

Ik ben een fotograaf met eigen studio in Utrecht en ik zoek modellen om te experimenteren met modelfotografie in verschillende stijlen en met verschillende soorten camera's. Ik zou je graag in stijlen willen fotograferen zoals lingerie, naakt, etc. De foto's zijn voor mezelf en voor jou, ik publiceer ze niet, tenzij je per email bevestigd dat je een bepaalde foto wel gepubliceerd wil zien. En bij naaktfotografie je kan natuurlijk onherkenbaar model staan als je dat prettig vindt: je gezicht hoeft niet op de foto, het is puur figuur-fotografie.

Mijn fotostudio is in Utrecht, ik kan je van een treinstation ophalen als je met de trein naar Utrecht komt of vanaf huis ophalen met de auto als je binnen 1 uur rijden van Utrecht woont. En weer terugbrengen natuurlijk :) Ik kan op doordeweekse dagen in de ochtend afspreken.

Als je een vrouw bent tussen de 18 en 28 en net als ik houdt van mooie artistieke foto's en experimenteren, dan lees ik graag van je!

groetjes,

Kevin

13-06-2021 t/m 13-09-2021

Stuur een bericht naar "Kevin Strom"