1 (4)

Modellen voor workshops gevraagd (v 18-28, 200 Euro)

Tom Durden | (Utrecht)

Modellen voor workshops gevraagd (v 18-28, 200 Euro)

Dag!

ik zoek meerdere vrouwelijke modellen, 18-28 jaar, om model te staan voor de workshops die ik geef. Ik organiseer workshops voor vrienden-uitjes en vrijgezellenfeestjes door heel Nederland. Op mijn website zie je een overzicht: www.modellenworkshops.nl

Als model ga je poseren voor deelnemers die je tekenen, of schilderen, of bodypainten: op mijn website zie je een overzicht van alle soorten workshops. Je kan kiezen wat jou het meest aanspreekt, je hoeft niet alle soorten workshops te doen. Als je alleen in je eigen regio wil poseren is dat ook geen probleem, dan vraag ik je alleen voor een workshop bij jou in de buurt. Als er een aanvraag komt, dan kan je kiezen of je die wel of niet wil doen.

Poseren voor workshops is grappig en niet heel serieus, je hoeft dus geen half uur helemaal stil te staan in moeilijke standen ofzo. De sfeer is ontspannen en de deelnemers behandelen je respectvol. Je moet er wel tegen kunnen dat een tiental mannen je aanstaren, dat is de eerste keer wel spannend. Het maakt verder niet uit of je lang of kort, wit bent of een kleurtje hebt. Je hoeft ook geen ervaring te hebben, ik begeleid je en leg uit wat er van je wordt verwacht. Je moet wel betrouwbaar zijn, dus niet op het laatste moment een afspraak afzeggen.

De betaling voor het model staan voor een workshop is prima, denk aan 200 euro voor twee uur model staan.

Als dit je aanspreekt lees ik graag van je en dan kunnen we een keer afspreken om kennis te maken.

Tom

www.modellenworkshops.nl

14-01-2023 t/m 14-04-2023

Tom Durden ( Utrecht ) Model gezocht
Tom Durden ( Utrecht ) Model gezocht (2)

Stuur een bericht naar Tom Durden