6 (11)

Mannelijk model

Joe | (Utrecht)

Hallo, mijn naam is Joe, 38 jr.

Met veel plezier model sta ik al ruim tien jaar met regelmaat model voor tekenen/schilderen/boetseren. Zowel gekleed als ongekleed. Erg leuk om onderdeel te mogen zijn van een creatief proces. En zodoende ook iets te leren over kunst en schilder technieken.

Sinds kort teken ik zelf ook naar model. Leuk om het ook van de andere kant te ontdekken en te ervaren hoe vreselijk moeilijk het is. En tegelijk hoe ‘ongemakkelijk’ het ook kan zijn. Zeker als je een ongekleed persoon voor je hebt. Iets wat ik mij ook altijd heb gerealiseerd maar waar ik mij nu nog bewuster van ben.

Tijdens het poseren vind ik wederzijds respect heel belangrijk. Voor mij betekent dat ook dat, als ik ongekleed poseer, het ongeklede alleen zal zijn tijdens het poseren.

Poseren doe ik artistiek, ik doe geen erotische poses of niets verhullende poses en poseer niet voor vrijgezellenfeesten.

Ik heb ervaring met korte en lange standen.

Ik ben 1.95 lang, 72Kilo, slanke bouw.

Via deze weg hoop ik leuke opdachten / interessante samenwerkingen te vinden. Mocht u willen kennismaken of meer weten over mijn ervaringen dan hoor ik graag.

29-11-2022 t/m 13-12-2022

Stuur een bericht naar Joe