Deelname beeldhouwster Barbara Pijnappel in expositie Buitensculpturen in Tuinen van Appeltern

Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie | (Wenum-Wiesel)

Deelname beeldhouwster Barbara Pijnappel in expositie Buitensculpturen in Tuinen van Appeltern

B???????????????????? tijdens ???????????????? ???????????????????????????????????? de speciale Puur Buitensculpturen route! |Volgens De Tuinen van Appeltern kan de tuin in de winter nog mooier worden gemaakt met aansprekende buitenkunst en daarom organiseren ze het PUUR Buitensculpturenfeest!

Voor dit ‘feest’ geven ze kunstenaars de kans om hun eigen sculpturen te exposeren in het tuininspiratiepark. Bezoekers kunnen van november tot en met 5 januari de kunstwerken gratis komen bekijken. Er is een speciale route waar alle kunstwerken en buitensculpturen opgesteld staan. Daarnaast heeft de Appeltern-tuindienst haar uiterste best gedaan om de route aan te kleden met unieke en vermakelijke decoraties en dan op zo’n manier dat je het thuis later zelf ook kan maken.

Breng deze winter een bezoek aan PUUR Appeltern en geniet van al het moois wat je binnen en buiten tegenkomt! Kijk voor meer informatie, openingstijden en alle deelnemers op Appeltern.nl/PUUR.

#buitensculpturen #puurappeltern #tuinenvanappeltern #sculpturen #gratis #winterexpositie #appeltern #sculpturen #beelden #herfstwandeling #winteropenstelling #buitenkunst #expositie #dagjeuit #weekendtip

www.barbsgallery.com

18-11-2019 t/m 18-02-2020

Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie ( Wenum-Wiesel ) Agenda / expositie / open atelier
Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie ( Wenum-Wiesel ) Agenda / expositie / open atelier (2)
Azul de Macaubas
Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie ( Wenum-Wiesel ) Agenda / expositie / open atelier (3)
poster

Stuur een bericht naar "Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie"