Edelsmeden

Suzanne van Oirschot | (Zaandam)

Edelsmeden

Al vele jaren wordt bij Fluxus de cursus Edelsmeden aangeboden, een bijzonder mooi ambacht waarin techniek en schoonheid samen komen. Omdat de lessen Edelsmeden op maat gemaakt worden, kunnen ze door beginners en gevorderden tegelijkertijd gevolgd worden.

Beginners
Als nieuwkomer leer je verschillende basistechnieken zoals zagen, boren, vijlen, schuren, walsen, solderen en polijsten. Via diverse opdrachten wordt naar een uniek eindproduct toegewerkt. Binnen deze opdrachten is ruimte voor eigen creativiteit, maar ook aandacht voor het gebruik van verschillende soorten materialen zoals keramiek, blik, glas, leer, steen en hout. Bij aanvang van de cursus ontvang je een mooi geïllustreerd lesboek en de praktijklessen worden ondersteund door een klein woordje theorie.

Gevorderden
Gevorderden kunnen met eigen ontwerpen komen die onder begeleiding uitgewerkt worden. Bij gebrek aan inspiratie zal er aan de hand van een opdracht worden gewerkt, waarin je je creatieve vrijheid kwijt kunt. We vinden het belangrijk dat je je blijft verdiepen in het vak. Bijvoorbeeld door het verbeteren van de technieken, maar ook door meer diepgang in je eigen ontwerp te brengen. Het belangrijkst is dat de cursus niet alleen leerzaam, maar ook leuk en inspirerend voor je is. Geef daarom aan het begin van deze cursus aan wat je verwachtingen en wensen zijn, zodat ik daar rekening mee kan houden.

Wat nog meer....

Het edelsmidlokaal is een complete goudsmidwerkplaats, in het prachtige Verkade gebouw aan de Zaan, waar alle machines en gereedschappen aanwezig zijn. Onedele metalen worden gratis aangeboden.

Dit wordt mijn zevende seizoen als vakdocent en ik doe dit met heel veel plezier.
Hopelijk tot in september!

Voor meer info, vragen en onduidelijkheden kun je me altijd mailen: suzannevanoirschot@gmail.com

Suzanne van Oirschot

Praktische informatie
LESDUUR:

Les is 2 uur (op dinsdagavond)
& 2,5 uur (op woensdagochtend)

De lessen zijn op dinsdagavond van 19.30-21.30 uur (2 uur) cursusduur 30 lessen & woensdagochtend van 9.15-11.45 uur (2,5 uur) cursusduur 24 lessen

1e les start op dinsdag 17september 2018

PRIJS:
30 /24 lessen kosten 609 euro incl 21% btw en inclusief cursusboek.

15 lessen kosten 322 euro incl 21% btw

Losse les is 27,50 euro incl 21%

BRING A FRIEND:

Het is mogelijk om iemand mee te nemen naar de les om een gratis proefles te laten volgen ter kennismaking.

www.suzannevanoirschot.nl

07-08-2019 t/m 07-08-2020

Suzanne van Oirschot ( Zaandam ) Cursussen
Suzanne van Oirschot ( Zaandam ) Cursussen (2)

Stuur een bericht naar "Suzanne van Oirschot "