1 (2)

Expositieruimte in het centrum van Zaandam

Zaansgroen - webgalerie & expositieruimte | (Zaandam)

Expositieruimte in het centrum van Zaandam

Een voormalige timmerfabriek in het centrum van Zaandam is de perfecte locatie voor exposities. De fraaie expositieruimte in het centrum van Zaandam, met ruim 18 meter aan uitgelichte presentatiemogelijkheden is rondom voorzien van ophangrail en duurzaam uitgelicht via led spots. Wilt u komen exposeren in het centrum van Zaandam? Neem dan contact op en vraag naar de voorwaarden.

Er zijn twee intieme ruimtes die gescheiden worden door glazen deuren. De prettige locatie is voorzien van een separate kleine keuken met koelkast en koffiezetter, en een toilet. Alles is gelijkvloers en door de grote deuren zeer toegankelijk voor mindervaliden. Ook is een terras op het zuiden aanwezig, zodat heerlijk buiten gezeten kan worden.

Deze expositieruimte nabij Amsterdam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het NS station Zaandam en het busstation liggen op 500 meter afstand. Vanuit Amsterdam CS bent u met 12 minuten op NS Zaandam.

Zaansgroen is reeds 10 jaar een culturele broedplaats en expositieruimte gevestigd in Zaandam, die zich richt op het ondersteunen en promoten van lokale kunstenaars en creatieve initiatieven. Met regelmatige exposities en evenementen biedt Zaansgroen een levendig platform voor kunstenaars en publiek om samen te komen en de kracht van artistieke expressie te delen.

zaansgroen.nl

02-04-2024 t/m 02-04-2027

Zaansgroen - webgalerie & expositieruimte ( Zaandam ) Expositieruimte

Stuur een bericht naar Zaansgroen - webgalerie & expositieruimte