Veerle Ritstier

Expositie is afgelopen

Rick & Veerle @ Post21

Tentoonstelling 06-09-2013 t/m 04-10-2013 > Oud Beijerland
Veerle Ritstier Rick & Veerle @ Post21

Veerle Ritstier en Rick van den Berg nodigen u uit om hun werk te komen bezichtigen in culturele ruimte POST 21 aan de Karel Doormanstraat 21 in Oud-Beijerland.

De kunstenaars zullen beide individuele werken tentoonstellen. Daarnaast kunt u nieuwe werken uit hun samenwerkingsproject
“Origin of Joy” verwachten. Beide kunstenaars willen met hun werk positieve energie uitdragen en de toeschouwer meenemen in een visueel verlangen naar één worden met het universum.

De tentoonstelling wordt feestelijk geopend op 6 september om 20:00 en zal te zien zijn tot tot 9 oktober 2013.

U bent uiteraard van harte welkom!

Veerle Ritstier

In het werk van Veerle Ritstier maak je kennis met haar visies op de wereld, waarin kwantumfysische abstracties een grote rol spelen. Het wisselt van inzoomen op materie en gedaantetransformaties, tot de versmelting van gebruiker en voorwerp. Uiteindelijk staat in Veerle’s werk centraal dat alles één is. Hierin vormen mensen geen uitzondering, zoals te zien is in de serie Theatrum. In tegenstelling tot de abstracte schilderijen, is het onderwerp in deze schilderijenserie namelijk juist een zeer herkenbare vorm, wellicht de meest herkenbare vorm voor de mens: de mens. Want ook wij zijn één met alles om ons heen.

Veerle Ritstier Rotterdam

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "Veerle Ritstier"