NE Studio’s

Expositie is afgelopen

Jubileumtenstoonstelling Marjoke Schulten opde NEstudio's, ateliers voor kunst

Tentoonstelling 28-06-2018 t/m 30-06-2018 > Rotterdam
Op 29, 29 en 30 juni viert Marjoke Schulten haar jubileum van 25 jaar beeldend kunstenaarschap met een bijzondere overzichtstentoonstelling in de NEstudio’s.
Tussen 12.00 en 17.00 zijn de deuren van het ateliercomplex op het Noordereiland voor bezoeker geopend. Iedereen is van harte welkom om de expositie te bezoeken.

Adres:
NEstudio’s, ateliers voor kunst
Prins Hendrikstraat 5
3071 LG Rotterdam
www.marjokeschulten.nl
www.nestudios.nl

Marjoke Schulten studeerde 25 jaar geleden af aan de Rotterdamse Academie van Beeldende Kunsten in de richting Vrije grafiek. Sindsdien werkt Marjoke op de NE studio’s, ateliers voor kunst. Dit kleine ateliercomplex ligt verscholen in het groen op de westpunt van het Noordereiland in Rotterdam. De ambachtelijke grafische technieken, waarin zij afstudeerde, zijn inmiddels verrijkt met hedendaagse snijtechnieken zoals snijplotter en lasercutting. De werken op papier worden uitgebreid met wandobjecten en digitale tekeningen. De onderwerpen komen voort uit de fascinatie voor reizen, mythologie en volkscultuur.

Voor meer informatie: 06 44312337
NE Studio’s Rotterdam

NEstudio's, ateliers voor kunst
Sinds 1988 werken kunstenaars in de NEstudio’s in uiteenlopende beeldende disciplines zoals beeldhouwkunst, fotografie, schilderkunst, grafiek, video, illustratie, grafische vormgeving en ruimtelijke vormgeving. Het werk komt zowel autonoom als in opdracht tot stand, en waar mogelijk maken de kunstenaars gebruik van elkaars kennis en kunde. Elk jaar presenteren de kunstenaars van de NEstudio’s zich tijdens de open dagen aan het publiek. Daarnaast exposeren zij in binnen- en buitenland hun beeldend werk.

Openingstijden

op afspraak

  • Beeldhouwkunst
  • Fotografie
  • Grafiek
  • Installatie

Stuur een bericht naar "NE Studio’s"