NE Studio’s

Expositie is afgelopen

Open dagen NE studio's, ateliers voor kunst

Tentoonstelling 28-09-2019 t/m 29-09-2019 > Rotterdam
NE Studio’s Open dagen NE studio's, ateliers voor kunst
Kom naar de open atelierdagen NE Studio’s 2019
’t Laatste weekend van september staan de deuren van de NEstudio’s ateliers voor kunst weer open.
Tussen 11.00 en 17.00 uur op zaterdag 28 en zondag 29 september bent u van harte welkom de ateliers op het Noordereiland in Rotterdam te bezoeken en de kunstenaars te ontmoeten.
Er wordt veel nieuw werk en werk ‘in progress’ getoond en toegelicht door de kunstenaars. Er zijn tekeningen, beelden, installaties, foto’s, video’s, schilderijen, grafiek en boeken te zien.
Ook dit weekend kan er weer Petanque worden gespeeld!

De deelnemende kunstenaars zijn: Marijke Appelman, Marianne Grootenboer, Martin Keus, Rick Keus, Tamyra Meesters, Marjoke Schulten en Minne Smits.

U bent van harte welkom!
NE Studio’s Rotterdam

NEstudio's, ateliers voor kunst
Sinds 1988 werken kunstenaars in de NEstudio’s in uiteenlopende beeldende disciplines zoals beeldhouwkunst, fotografie, schilderkunst, grafiek, video, illustratie, grafische vormgeving en ruimtelijke vormgeving. Het werk komt zowel autonoom als in opdracht tot stand, en waar mogelijk maken de kunstenaars gebruik van elkaars kennis en kunde. Elk jaar presenteren de kunstenaars van de NEstudio’s zich tijdens de open dagen aan het publiek. Daarnaast exposeren zij in binnen- en buitenland hun beeldend werk.

Openingstijden

op afspraak

  • Beeldhouwkunst
  • Fotografie
  • Grafiek
  • Installatie

Stuur een bericht naar "NE Studio’s"