NE Studio’s

Expositie is afgelopen

Project Raamwerk

Tentoonstelling 03-09-2021 t/m 01-11-2021 > Rotterdam
Van 1 september tot 1 november 2021 organise¬ren de kunstenaars van de NEstudio’s het project RAAMWERK, een 24/7 ten¬toonstelling. Zij hebben 14 Rotterdamse gastkunstenaars uitgenodigd om kunstwerken op de ramen van hun ateliers te maken. De opening van Project Raamwerk is op vrijdag 3 september om 17.00 uur.

Tijdens de opening én tijdens het Groot Rotterdams Atelier Weekend op zaterdag 25 en zondag 26 september, zijn ook de kunstwerken op de ramen die grenzen aan de ‘verborgen’ binnentuin te bezichtigen. Deze kunstwerken zijn door de kunstenaars van de NEstudio’s aangebracht. Tijdens de open dagen zijn ook de ateliers van de kunstenaars te bezoeken en is er een aanvullende tentoonstelling en activiteiten
NE Studio’s Rotterdam
NE Studio’s Rotterdam (2)

NEstudio's, ateliers voor kunst
Sinds 1988 werken kunstenaars in de NEstudio’s in uiteenlopende beeldende disciplines zoals beeldhouwkunst, fotografie, schilderkunst, grafiek, video, illustratie, grafische vormgeving en ruimtelijke vormgeving. Het werk komt zowel autonoom als in opdracht tot stand, en waar mogelijk maken de kunstenaars gebruik van elkaars kennis en kunde. Elk jaar presenteren de kunstenaars van de NEstudio’s zich tijdens de open dagen aan het publiek. Daarnaast exposeren zij in binnen- en buitenland hun beeldend werk.

Openingstijden

op afspraak

Contact

NE Studio’s
Prins Hendrikstraat 5
3071 LG Rotterdam
Nederland
Tel: 010 4149559

www.nestudios.nl
Routekaart
404 dagen geleden bijgewerkt

  • Beeldhouwkunst
  • Fotografie
  • Grafiek
  • Installatie

Stuur een bericht naar NE Studio’s