Ineke Keesom

Expositie is afgelopen

Expositie beelden van steen en hout

Tentoonstelling 10-06-2018 t/m 10-06-2018 > Lochem
Ineke Keesom Expositie beelden van steen en hout
Winterkoninkje van steen op tak
Ineke Keesom Expositie beelden van steen en hout (2)
Op zondag 10 juni tonen beeldhouwers hun werk van het afgelopen jaar. De beelden van steen en hout variëren van abstract tot figuratief en van kleine tot groot. Deze dag gaan een aantal van hen verder werken aan hun beeld, waardoor u kunt kennismaken met alles fases van het beeldhouwen, van hakken, raspen, schuren en polijsten.
De exposanten zijn tussen 11.00 en 17.00 uur aanwezig om te vertellen over hun ervaringen met het beeldhouwen en de lessen bij Ineke Keesom, docent en beeldend vormgever. De meesten van hen hebben vele jaren ervaring met diverse soorten steen en hout. Cursisten die kort geleden zijn begonnen met beeldhouwlessen, geven blijk van hun enthousiasme bij het maken van hun eerste beeld.

Het is altijd speciaal je eigen werk aan publiek te laten zien. Daarom wordt door alle deelnemers voorafgaand aan de expositie intensief gewerkt aan de laatste details en aan de passende presentatie van hun beeld. Een voorproefje kunt u vinden op www.inekekeesom.nl

Kom ook het resultaat bekijken en bezoek de beeldentuin en het atelier aan de Startdijk 17 in Almen.
Ineke Keesom Lochem

Beeldend vormgever Ineke Keesom is een veelzijdig mens, dat levenslust koppelt aan levenskunst!
Haar werk in hout, steen, zilver en brons wordt geregeld geëxposeerd en kan op afspraak worden bekeken in haar atelier. Haar hart ligt bij het lesgeven in beeldhouwen aan beginners en (ver-)gevorderden in haar eigen atelier te Almen (gemeente Lochem). Het begeleiden van creatieprocessen individueel of in groepen is één van haar expertises.
Kijk voor haar andere werkzaamheden als docent, vormgever, ontdekker en exposant op haar site www.inekekeesom.nl
  • Beeldhouwkunst
  • Sculptuur
  • Sieraden
  • Ruimtelijk

Stuur een bericht naar "Ineke Keesom"