Expositieruimte 38CC

Meer...
Expositie is afgelopen

Toekomstdromen

Tentoonstelling 25-02-2017 t/m 30-04-2017 > Delft

Hoe de wereld er in de toekomst uit zal zien daar kunnen we ons maar een beperkte voorstelling van maken. Anders is het als het over onze persoonlijke toekomst gaat. Die proberen we zorgvuldig uit te stippelen. Hierbij hebben we allemaal onze eigen dromen. Over carrière, liefde, gezinsgeluk, een verzorgde oude dag of over avontuur en verre werelden ontdekken.
Het vijfde deel van What next? picture tomorrow gaat over onze toekomstdromen.
Met werk van drie kunstenaars. De interactieve installatie 'Come Here Sweetheart' van Wieland Vogel kun je duiden als een enorme wolk vol toekomstdromen. De enorme oliepastel tekeningen van de Groninger kunstenaar Jans Muskee laten alledaagse gebeurtenissen zien, herkenbaar en vervreemdend tegelijkertijd. In de video 'Cambeck' van Binelde Hycran verbeelden vier jongetjes op het strand van Luanda op geestige en ontroerende wijze hun gedroomde toekomst.

Expositieruimte 38CC

  • Fotografie
  • Tekeningen
  • Installatie
  • Ruimtelijk

38 CC is een expositieruimte voor kwalitatief hoogstaande hedendaagse beeldende kunst maar altijd met een link naar Delft. Regelmatig wisselende tentoonstellingen en verdiepende activiteiten, zoals lezingen, debatten, workshops. 5 minuten lopen vanaf het station. Gratis en altijd toelichting.

Openingstijden

Woensdag t/m zondag van 13.00-17.00 uur

Stuur een bericht naar "Expositieruimte 38CC"