Expositieruimte 38CC

Expositie is afgelopen

CLOCKWORK

Tentoonstelling 14-04-2018 t/m 10-06-2018 > Delft
Expositieruimte 38CC CLOCKWORK
Expositieruimte 38CC CLOCKWORK (2)
Als kunstenaar eigent Willem Besselink zich de middelen toe van een onderzoeker, een analyticus. Delen van zijn eigen leven of de ruimtes waarin hij zijn werk tentoonstelt, neemt hij secuur onder de loep. Door daar systematisch objectieve data van te verzamelen, maakt hij die fragmenten uit zijn persoonlijke dagboek in zekere zin universeel. Tegelijkertijd gaat de vorm waarin hij die data uiteindelijk presenteert een stap verder dan de visuals en info graphics die je in de media tegenkomt. In de tentoonstelling CLOCKWORK maakt Besselink met bestaand werk en een monumentale installatie afgestemd op de expositieruimte, het verloop van de tijd fysiek ervaarbaar. Het is aan de kijker om zich daartoe te verhouden en er nieuwe patronen in te ontdekken.
Vrijdag 1 juni: Walkie Talkie. Willem Besselink geeft een speciale rondleiding bij de tentoonstellingen Clockwork in 38CC en Like Clockwork in NL = US Gallery, Rotterdam. Start 17.00 uur in 38CC.

38 CC is een expositieruimte voor kwalitatief hoogstaande hedendaagse beeldende kunst maar altijd met een link naar Delft. Regelmatig wisselende tentoonstellingen en verdiepende activiteiten, zoals lezingen, debatten, workshops. 5 minuten lopen vanaf het station. Gratis en altijd toelichting.

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 13.00-17.00 uur

Stuur een bericht naar "Expositieruimte 38CC"