Expositieruimte 38CC

Expositie is afgelopen

First Decade

Tentoonstelling 28-10-2018 t/m 16-12-2018 > Delft
Expositieruimte 38CC First Decade
38CC bestaat dit najaar 10 jaar. Tien jaar programmeren heeft ons gebracht waar we nu zijn: een begrip in de nationale kunstwereld. En dat willen we vieren. Met een tentoonstelling natuurlijk. Een overzichts-tentoonstelling met 66 kunstenaars die het afgelopen decennium bij ons hebben geëxposeerd. Alle solo en duo-exposanten en een selectie uit de groepstentoonstellingen leveren een bijdrage aan deze jubileumshow. Bovendien komen in de kluis alle tentoonstellingen van de afgelopen tien jaar nogmaals voorbij. Kortom een prachtig overzicht waarin niet alleen de ontwikkeling van 38CC is te zien, maar ook die van de actuele hedendaagse kunst in Nederland.
De jubileumtentoonstelling First Decade sluit letterlijk een periode af. Het is namelijk de allerlaatste in het Bacinol 2 gebouw aan de Hooikade. Het volgende decennium gaan we verder op een andere locatie in de Delftse binnenstad. Waar? Dat maken we bekend op de opening. Op zondag 28 oktober bent u van harte welkom vanaf 16.00. Bas Vollebregt, wethouder cultuur, gemeente Delft, zal de expositie openen.

38 CC is een expositieruimte voor kwalitatief hoogstaande hedendaagse beeldende kunst maar altijd met een link naar Delft. Regelmatig wisselende tentoonstellingen en verdiepende activiteiten, zoals lezingen, debatten, workshops. 5 minuten lopen vanaf het station. Gratis en altijd toelichting.

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 13.00-17.00 uur

Stuur een bericht naar "Expositieruimte 38CC"