Expositieruimte 38CC

Expositie is afgelopen

On Sight

Tentoonstelling 08-03-2020 t/m 28-06-2020 > Delft
Expositieruimte 38CC On Sight
02:38:46 PM, 2016, model, Caroline Van den Eynden
Expositieruimte 38CC On Sight (2)
Brickmeadow, 2019,oil and acrylic paint on panels, threads Inez de Brauw
Expositieruimte 38CC On Sight (3)
Insight, 2012, video, 12 min., Sebastian Diaz Morales
Kijken en bekeken worden: daar draait de komende tentoonstelling om. En om plek en waarneming, om ruimte en architectuur. Onder de titel On Sight presenteert 38CC drie (inter)nationaal bekende kunstenaars met totaal uiteenlopend werk: Caroline Van den Eynden (BE), Inez de Brauw (NL) en Sebastian Diaz Morales (AR). Ondanks de verschillen raakt en versterkt hun kunst elkaar op een ongebruikelijke en verrassende manier.
Van den Eynden maakt speciaal voor de ruimte van 38CC een nieuwe installatie die zij combineert met kleine sculpturen die aan maquettes doen denken. Ook De Brauw hanteert een architectonische beeldtaal. Met haar monumentale monochrome schilderijen van interieurs werd zij in 2018 genomineerd voor de Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst. Het videowerk Insight van Diaz Morales zet de waarneming op scherp. Wie kijkt en wie wordt bekeken, wat is realiteit en wat is fictie?

38 CC is een expositieruimte voor kwalitatief hoogstaande hedendaagse beeldende kunst maar altijd met een link naar Delft. Regelmatig wisselende tentoonstellingen en verdiepende activiteiten, zoals lezingen, debatten, workshops. 5 minuten lopen vanaf het station. Gratis en altijd toelichting.

Openingstijden

Woensdag t/m zondag van 13.00-17.00 uur

Stuur een bericht naar "Expositieruimte 38CC"