Expositieruimte 38CC

Expositie is afgelopen

De Geur van Internet

Tentoonstelling 03-12-2022 t/m 19-02-2023 > Delft
Expositieruimte 38CC De Geur van Internet
Expositieruimte 38CC De Geur van Internet (2)
Haaien die het internet aanvallen, planten die data opslaan, handel in wolken, het is allemaal te zien in de tentoonstelling De geur van het internet. 
De tentoonstelling is gemaakt in samenwerking met gastcurator Cesar Majorana en laat ons de tastbaarheid van het internet met meerdere zintuigen ervaren. Majorana vroeg zich af: ‘hoe ruikt het internet?’ en stelde na intensief onderzoek met internetplatform The Hmm een parfum samen: The Hmmosphere – oftewel De geur van het internet.
Aan de hand van werken van een selectie internationale kunstenaars biedt de tentoonstelling inzicht in de verschillende manieren waarop wij het internet fysiek ervaren, welke verbanden er zijn tussen online- en offlinewereld en wordt een (speculatieve) blik op de toekomst geboden.

Deelnemende kunstenaars: Stéphane Degoutin & Gwenola Wagon, Nicolas Floc’h, Maxime Garcia Diaz, Grow Your Own Cloud, Noa Jansma, Jeroen van Loon, Cesar Majorana, Noor Nuyten en Tabita Rezaire

38 CC is een expositieruimte voor kwalitatief hoogstaande hedendaagse beeldende kunst maar altijd met een link naar Delft. Regelmatig wisselende tentoonstellingen en verdiepende activiteiten, zoals lezingen, debatten, workshops. 5 minuten lopen vanaf het station. Gratis en altijd toelichting.

Openingstijden

Woensdag t/m zondag van 13.00-17.00 uur

Contact

Expositieruimte 38CC
Papenstraat 5
2611 JB Delft
Nederland

www.38cc.nl

73 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Expositieruimte 38CC