Expositieruimte 38CC

Nu te zien

Bobbi's Summerschool

Tentoonstelling t/m 08-09-2024 > Delft
Droom deze zomer weg in 38CC en laat je meevoeren door de persoonlijke verhalen van zes jonge kunstenaars. Hun diverse werken nemen je mee in een wereld vol dagdromen, mythes en herinneringen opgebouwd uit verrassende materialen.

Ontdek de verbanden tussen mens en natuur in de installaties van Noa Zuidervaart, vol mythologische en historische symbolen. Laat je gedachten dwalen door de cyanotypes van Bobbi Cleij. Kom tot rust in Ariane Toussaints levensgrote textiele ‘bed boeken’ en verdiep je in de gedetailleerde tekeningen in pen, potlood en textiel van Marit Biemans. Verwonder je over de schoonheid van het gele schuimrubber uit de binnenkant van oude banken, waar Juliette Hengst haar wandreliëfs uit opbouwt, en voel je weer even kind door Joeri Ista’s kleurrijke tekeningen en tot groot formaat opgeblazen keramieken speelgoed.

Expositieruimte 38CC presenteert hedendaagse kunst en ondersteunt daarbij kunstenaars in de ontwikkeling van hun werk. Jaarlijks zijn er vijf tentoonstellingen te zien in het bijzondere pand in het historische centrum van Delft. Naast tentoonstellingen met (inter)nationale kunstenaars, stelt 38CC haar ruimte elk jaar beschikbaar voor een expositie speciaal gemaakt voor en door Delftenaren.

Openingstijden

Woensdag t/m zondag van 13.00-17.00 uur

Contact

Expositieruimte 38CC
Papenstraat 5
2611 JB Delft
Nederland

www.38cc.nl

1 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Expositieruimte 38CC