ElsA Jansen (Elsaja)

Expositie is afgelopen

KARANA 's

Tentoonstelling 02-08-2019 t/m 31-08-2019 > Nijmegen
In de centrale bibliotheek Marienburg te NIJMEGEN exposeert ElsA de hele maand augustus (2-31e) in de ontvangsthal een deel van haar kleurrijke schilderijen in een door haar zelfontwikkelde nieuwe Kunstvorm , ( haar KARANA's) * , die ontstaan zijn uit haar Karaktertekeningen.(waarbij ze portretten tekent , zònder daarbij op papier te kijken).
OPENINGSTIJDEN: ma t/m vr : 900-1800 uur (do av - 2100 uur) en op za : 900 - 1700 uur. U bent van harte welkom!!!
LET OP : ElsA zal de donderdagavonden van 19.00-21.00 uur ZELF AANWEZIG zijn.
U bent van harte welkom, voor een praatje, karaktertekening , gesprek enz....
*
Wat betreft haar KARANA's: Onderwerpen in haar werk zijn o.a.: mensen, dieren , bloemen, gebouwen enz. ElsA haalt inspiratie uit de aardse omgeving en ook uit de kosmos. In een nieuw kleurengamma ( felle kleuren , of een combinatie van : zwart, wit, goud en zilver enz,) brengt zij haar kleine schetsen tot leven in grotere schilderijen . Ook zit in haar werk symboliek in diepere lagen, die pas ontdekt kunnen worden als men langdurig en zonder vooroordelen er a.h.w. doorhéén kijkt. ElsA probeert de essentie weer te geven. Zij heeft een missie: de wereld verbeteren met positieve energie d.m.v. haar werk. ElsA is een veelzijdig kunstenaar en ze werkt ook in opdracht.
ElsA Jansen (Elsaja) Nijmegen

Kunst: abstract en expressionistisch en ..... nog vèèl meer....

Zie rubriek : OVER HET WERK en de PORTFOLIO FOTO`S , de AGENDA . Mocht u geinteresseerd zijn, neemt u gerust geheel vrijblijvend contact met mij op via de telefoon of e-mail.
Al mijn schilderijen zijn TE KOOP, u mag nu zelfs een bod doen op veel werk.....
  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Grafiek
  • Diversen

Stuur een bericht naar "ElsA Jansen (Elsaja)"