ElsA Jansen (Elsaja)

Expositie is afgelopen

The Colorfield Performance

Tentoonstelling 01-09-2021 t/m 30-09-2021 > Nijmegen
ElsA Jansen (Elsaja) The Colorfield Performance
Welkom op Het grote LAND-ART project in De Park, Lingezegen Elst
ElsA Jansen (Elsaja) The Colorfield Performance (2)
ElsA Jansen (Elsaja) The Colorfield Performance (3)
ElsA Jansen (Elsaja) The Colorfield Performance (4)
ElsA Jansen (Elsaja) The Colorfield Performance (5)
Beste mensen

De hele zomer van 2021 kunnen bezoekers van "de Park " in de Lingezegen tussen Arnhem en Nijmegen genieten van The Colorfield Performance, een uniek LAND-ART-project dat opgesteld wordt op het evenemententerrein van De Park. Onder leiding van initiatiefnemer Dirk Hakze realiseren 500 kunstenaars een uniek kunstwerk in de open lucht!!
Op het evenemententerrein zijn 500 panelen van 1,22 x 1,22 meter opgesteld. Deze panelen worden door de zomer heen beschilderd worden door kunstenaars uit binnen- en buitenland in één dag !!!
ElsA doet mee aan dit fantastische project met 3 schilderijen. De kunstenaars ,die elke dag in steeds wisselende groepjes werken, komen uit 25 verschillende landen.
Dit uiteindelijke 'Gesamtkunstwerk' vormt vanaf een hoger gelegen punt een wonderbaarlijk schouwspel als alle kleuren met elkaar gaan interfereren : een feestelijk kleurenveld !!, in de vorm van een afgeknotte ellips..
Vanaf 15 april tot en met 31 augustus waren de kunstenaars aan het werk. Daarna blijft het kunstwerk nog tot 1 oktober in zijn geheel staan. De werken zijn te koop.
ElsA schilderde op de data : 13 mei, 20 juni en 6 aug . Haar deelnamenummer is : 231 : "Trio Colore"...231A : "Ik Ben er "( subtitel: Beyond the veil ") ....,231B: "Alle dagen feest"( als eerbetoon aan Dirk Hakze )
Tevens kan men bij elk werk van mij een kort filmpje zien, via een QR-code en uw telefoon...

U bent van Harte WELKOM!!!!! Leuk voor een dagje uit !!! ook voor kinderen !!
ElsA Jansen (Elsaja) Nijmegen

Kunst: abstract en expressionistisch en ..... nog vèèl meer....

Zie rubriek : OVER HET WERK en de PORTFOLIO FOTO`S , de AGENDA . Mocht u geinteresseerd zijn, neemt u gerust geheel vrijblijvend contact met mij op via de telefoon of e-mail.
Al mijn schilderijen zijn TE KOOP, u mag nu zelfs een bod doen op veel werk.....
  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Grafiek
  • Diversen

Stuur een bericht naar ElsA Jansen (Elsaja)