ElsA Jansen (Elsaja)

Verwacht

The Colorfield Performance

Tentoonstelling 01-09-2021 t/m 30-09-2021 > Nijmegen
ElsA Jansen (Elsaja) The Colorfield Performance
Welkom op Het grote LAND-ART project in De Park, Lingezegen Elst
ElsA Jansen (Elsaja) The Colorfield Performance (2)
ElsA Jansen (Elsaja) The Colorfield Performance (3)
ElsA Jansen (Elsaja) The Colorfield Performance (4)
De hele zomer van 2021 kunnen bezoekers van Park Lingezegen genieten van The Colorfield Performance, een uniek landartproject dat opgesteld wordt op het Evenemententerrein aan De Park. Onder leiding van initiatiefnemer Dirk Hakze realiseren 500 kunstenaars een uniek kunstwerk in de open lucht.

Park Lingezegen is een landschapspark in aanleg tussen Arnhem en Nijmegen met daarin plaats voor landbouw, recreatie en nieuwe natuur. Op het evenemententerrein worden 500 panelen van 1,22 x 1,22 meter opgesteld. Deze panelen worden door de zomer heen beschilderd worden door kunstenaar uit binnen- en buitenland. ElsA doet mee aan dit project met 3 schilderijen. De kunstenaars die elke dag in steeds wisselende groepjes werken komen uit 25 verschillende landen. Dit uiteindelijke 'Gesamtkunstwerk' vormt vanaf een hoger gelegen punt een wonderbaarlijk schouwspel als alle kleuren met elkaar gaan interfereren. Vanaf 1 maart wordt gestart met opbouwen, van 15 april tot en met 31 augustus zijn de kunstenaars aan het werk. Daarna blijft het kunstwerk nog tot 1 oktober in zijn geheel staan. U bent van Harte WELKOM!!!!!
ElsA schildert op de data : 13 mei, 20 juni en 6 aug . Haar deelnamenummer is : 231231A,231B
ElsA Jansen (Elsaja) Nijmegen

Kunst: abstract en expressionistisch en ..... nog vèèl meer....

Zie rubriek : OVER HET WERK en de PORTFOLIO FOTO`S , de AGENDA . Mocht u geinteresseerd zijn, neemt u gerust geheel vrijblijvend contact met mij op via de telefoon of e-mail.
Al mijn schilderijen zijn TE KOOP, u mag nu zelfs een bod doen op veel werk.....
  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Grafiek
  • Diversen

Stuur een bericht naar "ElsA Jansen (Elsaja)"