Pictura Dordrecht

Expositie is afgelopen

Salon der Leden / De Leegte

Tentoonstelling 05-11-2022 t/m 18-12-2022 > Dordrecht
Pictura Dordrecht Salon der Leden / De Leegte
SALON DER LEDEN 2022

OPENING ZATERDAG 5 NOVEMBER 17:00 UUR

"Na de laatste Salon, De Nacht (2019), is er heel veel gebeurd: een pandemie, klimaatcrisis, oorlog... Je zou soms helemaal opnieuw willen beginnen, met een onbeschreven blad, tabula rasa. Het thema van de Salon 2022 is dan ook: DE LEEGTE. Een contrast met wat traditioneel de volste tentoonstelling van het jaar is, maar ook een mooi thema in hectische tijden."

De salon der leden is een bijzondere traditie waar deelnemende Picturianen een recent werk tonen.

DEELNEMENDE KUNSTENAARS:

Jan Barel, Henk van den Berg, Klaashenk Blonk, Edith Bons, Marijke Bonte, Wim van Broekhoven, Mia van der Burg, Geertrui van de Craats, Ton van Dalen, Lynda Deutz, Fransje Diekmann, Float, Ron Gennisse, Rinus Groenendaal, Diana van Hal, Vera Harmsen, Nico Hemelaar, Yvonne vd Herik, Helen Hietbrink, Arthur van der Hoek, Frits van der Horst, Margreet Huisman, Anja de Jong, Karel Kindermans, Anja Kok, Antoinette Kok, Hans Kok, Ad Koomans, Rick Koren, Ton Kraaijeveld, Ondine de Kroon, Frans van Lent, Jolanda Linssen, Evert van Lopik, Saskia Meesters, Astrid Moors, Natascha van Nooijen Kooij, Inez Odijk, Marleen Oud, Nico Parlevliet, Astrid de Pauw, Manuela Porceddu, Jose Ras, Matthijs Reppel, Carla Roelofs, Celine Schroeder, Harry Schumacher, Mandy Sharabani, Larisa Sjoerds, Annemarie Spijker, Robert van Strij, Geerten Ten Bosch, Led Brand, Kitty van der Veer, Jolande Vermeulen, Kees Verschuren, Katrijn Verstegen, Christina de Vos, Dina Vos, Chiel Vluggen, Jan Wagner, Ad Wesseling, Sjors Willems en Albert Zwaan
Pictura Dordrecht Dordrecht

Pictura is een tentoonstellingsinstelling voor hedendaagse beeldende kunst. Het is een ontmoetingsplek voor een breed in kunst geïnteresseerd publiek, een podium voor (experimentele) cross-over projecten tussen diverse kunstdisciplines met ruimte voor debat over kunst, cultuur en maatschappij.

Pictura is opgericht in 1774 en daarmee de oudste kunstenaarsvereniging van Nederland. Nog steeds zijn er werkende- en kunstlievende leden verbonden aan Pictura. In het monumentale pand aan de Voorstraat in Dordrecht organiseert Pictura maandelijks tentoonstellingen en andere activiteiten.

Openingstijden

Wo 13.00-17.00 uur
Do 13.00-17.00 uur
Vrij 13.00-17.00 uur
Za 13.00-17.00 uur
Zo 13.00-17.00 uur

Contact

Pictura Dordrecht
Voorstraat 190-192
3311 ES Dordrecht
Nederland
Tel: 078-6149822

www.pictura.nl

36 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Pictura Dordrecht