favorietenVerwijder uit favorieten

Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad

Meer...
Expositie is afgelopen

Atelierroute met Daniëlle van der Erve

Tentoonstelling 01-10-2016 t/m 02-10-2016 > Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Atelierroute met Daniëlle van der Erve
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Atelierroute met Daniëlle van der Erve (2)

tichting Tengel organiseert dit jaar voor de 23e keer de atelierroute Zaanstreek/Wormerland. Kunstenaars openen hun deuren voor publiek in het zuidelijk deel van de Zaanstreek op 1 en 2 oktober. Onderdeel van deze route is een foto-expositie van Daniëlle van der Erve bij Zaansgroen in Zaandam.

Van der Erve is autodidact en gefascineerd door water. Het spel van kleur, vorm en beweging zet aan tot het creëren van een steeds weer nieuwe werkelijkheid. Deze houdt door de vluchtigheid van de materie onmiddellijk weer op te bestaan. Dat maakt water interessant en uitdagend om op de juiste momenten unieke beelden vast te leggen.

Het indirect weergeven van het leven is uitgangspunt bij het maken van deze foto’s. Iedere afbeelding vertelt een klein verhaal van een bepaalde plek uit de samenleving. Niets is wat het lijkt, maar is het wel. Drijfveer bij dit alles is om te laten zien dat ‘het gewone’ verrassend en mooi kan zijn, met de wens om de toeschouwer hier even bij stil te laten staan.

De foto’s zijn puur natuur, onbewerkt en prachtig afgedrukt op mooie materialen. Water is veelzijdig en heeft een grote plek in het (gewone) leven. Dat toon ik graag met foto’s van het thema ‘Glas en Water’.

Openingstijden zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2016 van 11:00 – 17:00 uur

Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Tekeningen
  • Diversen

Een voormalige timmerwerkplaats in het centrum van Zaandam is de perfecte locatie voor exposities. De fraaie expositieruimte met ruim 17 meter aan uitgelichte presentatiemogelijkheden is rondom voorzien van ophangrail en duurzaam uitgelicht via ledspots. Wilt u komen exposeren in het centrum van Zaandam? Neem dan contact op via de contactpagina op de website.

Openingstijden

Zaterdag en zondag van 13:00 – 17:00 uur

Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Zaandam (2)

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad"