favorietenVerwijder uit favorieten

Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad

Meer...
Expositie is afgelopen

Erik Esteie met zijn fotojaaroverzicht 2017

Tentoonstelling 13-01-2018 t/m 14-01-2018 > Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Erik Esteie met zijn fotojaaroverzicht 2017
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Erik Esteie met zijn fotojaaroverzicht 2017 (2)

Voor de vierde maal in Zaansgroen, een jaaroverzicht van hobbyfotograaf Erik Esteie. Ruim 6 jaar lang plaatst hij dagelijks foto’s van de dingen die hij onderweg tegenkomt op zijn website. Dat kan de ene keer een foto van een boom zijn en de andere keer een foto van de poes. De onderwerpen lopen uiteen van bouwprojecten tot evenementen. “Zijn website is uitgegroeid tot een waardevolle bron van informatie over wat er in de Zaanstreek is gepasseerd. Mooi en scherp verbeeldt hij van modelspoor tot de Slag om de Zaan. Zijn foto’s dringen zich niet op, maar zijn toch onmisbaar”, aldus de Orkaan.

Voor deze tentoonstelling heeft Erik een selectie gemaakt van foto’s gemaakt in 2017. Weet u nog wat er in januari 2017 gebeurde in Zaandam? De sloop van basisschool ‘De Tamarinde’ aan de Jonge Arnoldusstraat en bijvoorbeeld het transport van patiënten vanuit het oude naar het nieuwe ziekenhuis ZMC. U bent van harte uitgenodigd om te kijken naar de foto’s en in gesprek te gaan met de maker.

Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Tekeningen
  • Diversen

Een voormalige timmerwerkplaats in het centrum van Zaandam is de perfecte locatie voor exposities. De fraaie expositieruimte met ruim 17 meter aan uitgelichte presentatiemogelijkheden is rondom voorzien van ophangrail en duurzaam uitgelicht via ledspots. Wilt u komen exposeren in het centrum van Zaandam? Neem dan contact op via de contactpagina op de website.

Openingstijden

Zaterdag en zondag van 13:00 – 17:00 uur

Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Zaandam (2)

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad"