favorietenVerwijder uit favorieten

Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad

Meer...
Expositie is afgelopen

Eerste weekend 2de Kans Kunst - verkoopexpositie van kunst die een tweede kans verdient

Tentoonstelling 17-02-2018 t/m 18-02-2018 > Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Eerste weekend 2de Kans Kunst - verkoopexpositie van kunst die een tweede kans verdient

65 kunstwerken zijn vorig jaar van eigenaar verwisseld. Prachtig werk voor lieve prijsjes. Op deze kunstzinnige manier kan ook jij bijdragen aan de voortgang van de huttenbouw in de Zaanstreek. Zowel particulieren als kunstenaars verkopen tijdens deze expositie hun kunstwerken. Kunst die ‘te veel’ is en waar geen plaats meer voor is in huis, op zolder of atelier. In een salonachtige opstelling zal veel (oud)werk van Zaanse kunstenaars en van ver daar buiten aangeboden worden voor aantrekkelijke prijzen.

Een zeefdruk van Lucebert uit 1973, etsen van Frans Room, zeefdrukken van Alice Pool, Ed Visser en Henk Schiffmacher. Kleurige houtsnedes van Peter Louman. Acryl van Marcel de With, een litho van Olga Schnitker, gouache van Bernard Canter etc. etc… Te veel om op te noemen. Kom kijken en sla je slag! In de loop van de tijd worden ingebrachte werken voorvertoond in de webshop van Zaansgroen.

Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Tekeningen
  • Diversen

Een voormalige timmerwerkplaats in het centrum van Zaandam is de perfecte locatie voor exposities. De fraaie expositieruimte met ruim 17 meter aan uitgelichte presentatiemogelijkheden is rondom voorzien van ophangrail en duurzaam uitgelicht via ledspots. Wilt u komen exposeren in het centrum van Zaandam? Neem dan contact op via de contactpagina op de website.

Openingstijden

Zaterdag en zondag van 13:00 – 17:00 uur

Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Zaandam (2)

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad"