Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad

Expositie is afgelopen

Barbara Wroniszewska-Wójcik (Polen) & Grzegorz Skawinski (Polen)

Tentoonstelling 17-03-2018 t/m 18-03-2018 > Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Barbara Wroniszewska-Wójcik (Polen) & Grzegorz Skawinski (Polen)
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Barbara Wroniszewska-Wójcik (Polen) & Grzegorz Skawinski (Polen) (2)
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Barbara Wroniszewska-Wójcik (Polen) & Grzegorz Skawinski (Polen) (3)
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Barbara Wroniszewska-Wójcik (Polen) & Grzegorz Skawinski (Polen) (4)
Barbara Wroniszewska (1956 Woiwodschap Groot-Polen) woont en werkt als kunstenaar in Krakau en leidde enkele jaren een atelier voor kunstschilders. Ze heeft vele individuele en gezamenlijke exposities op haar naam staan. Haar laatste tentoonstelling is ZAPIS, die in 2018 te zien zal zijn in kunstgalerie CENTRUM NCK in Krakau. Haar werken bevinden zich in verschillende verzamelingen, zowel in Polen als over de grens. Sinds 2016 maakt zij deel uit van de Bond van Poolse Beeldende Kunstenaars. Gedurende enkele jaren vervulde zij de functie van voorzitter van de cultuurvereniging FOKUS en werkte ze samen met de internationale onderneming NORDAN op het gebied van artistieke projecten. Als schilder werkte ze mee aan de scenografie van de Amerikaanse film Muzyka, Wojna i Milosc. Zelf is ze auteur van het scenario van Biale Wiedzmy.

Grzegorz Skawinski is geboren in 1968 en woont en werkt aan zijn kunst in Krakau (Polen). In 1995 voltooide hij de Academie voor de Schone Kunsten in Krakau op de afdeling Schilderkunst. Hij bezit een diploma van het atelier van Prof. Jerzy Nowosielski. Hij is actief als beeldend kunstenaar, decorontwerper en kostuummaker. Hij heeft vele solo en gezamenlijke exposities op zijn naam staan. Zijn laatste tentoonstelling is de schilderijencyclus EMOCJE (januari 2018) in kunstgalerie CENTRUM NCK in Krakau.

Barbara Wroniszewska-Wójcik exposeert samen met Grzegorz Skawinski op zaterdag 17 en zondag 18 maart 2018 in Zaansgroen.

http://zaansgroen.nl/grzegorz-skawinski-17-18-maart-2018/
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Zaandam (2)

Een voormalige timmerwerkplaats in het centrum van Zaandam is de perfecte locatie voor exposities. De fraaie expositieruimte met ruim 17 meter aan uitgelichte presentatiemogelijkheden is rondom voorzien van ophangrail en duurzaam uitgelicht via ledspots. Wilt u komen exposeren in het centrum van Zaandam? Neem dan contact op via de contactpagina op de website.

Openingstijden

Zaterdag en zondag van 13:00 – 17:00 uur

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Tekeningen
  • Diversen

Stuur een bericht naar "Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad"